Мусат TRAMONTINA CENTURY, 250 мм - Largo

Мусат TRAMONTINA CENTURY, 250 мм

Код товару: 393325
1394.00 грн
Купити

Мусат
Використовується при заточуванні ножів. Для кращого результату може змазуватися невеликю кількістю олії.
Дуже важливо під час заточування тримати ніж під однаковим кутом (при 20° досягається найкращий результат).
Хороший Мусат повинен бути магнетичним, щоб притягувати маленькі частинки металу від заточуваного ножа.
Ніж потрібно заточувати однакову кількість разів з кожної сторони, прикладаючи однакове зусилля - спочатку сильніше, потім легше.
Для отримання бездоганного результату можна процедуру заточування повторити зі шматком шкіри.

Бренд Tramontina заснований у Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.

Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.

Tramontina виробляє кухонне приладдя лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка із часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найвимогливішого професійного кухаря.

Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.  

Виробник: TRAMONTINA
Артикул: 24017/010
Код товару: 393325
Тип
Мусат,
Серія
Century,
Гарантія
-,
Довжина, мм
250,
Довжина стрижня, мм
250,
Матеріал робочої поверхні
Вуглецева сталь,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук