Зовнішній жорсткий диск 2.5" 4TB Verbatim (53223) - Largo

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 4TB Verbatim (53223)

Код товару: 274800
4116.00 грн
2.5", 4 TB, USB 3.0, Store 'n' Go, 220 г

Товару немає в наявності.

Зовнішній жорсткий диск 2.5 "4TB Verbatim (53223) - це високопродуктивний пристрій для зберігання даних, яке підтримує надшвидкий інтерфейс USB 3.0. Цей інтерфейс може працювати в 10 разів швидше, ніж USB 2.0 (в залежності від швидкості USB-шини), завдяки чому дані передаються практично миттєво. Зберігайте і переносите файли за допомогою по-справжньому мобільного пристрою.

Стильний дизайн корпусу прекрасно підійде до сучасного робочого столу і буде відмінно поєднуватися з ноутбуком. Переносний жорсткий диск Store 'n' Go оснащений одним портом USB 3.0, однак сумісний з портами USB 2.0, якими можуть бути обладнані настільні комп'ютери і ноутбуки. При цьому він не потребує зовнішнього джерела живлення. Обладнання, що поставляється в комплекті програмне забезпечення Nero BackItUp and Burn Essentials призначено для резервного копіювання даних з жорсткого диска переносного або настільного комп'ютера. BackItUp and Burn Essentials - це три додатки в одному.

Програмне забезпечення Nero BackItUp and Burn Essentials сумісно з операційними системами Windows XP, Windows Vista, Windows 7 і несумісно з Mac OS. Переносні жорсткі диски Store 'n' Go компанії Verbatim також поставляються з програмним забезпеченням для економії енергії Green Button. Воно зупиняє роботу диска, коли він не використовується, підвищуючи тим самим ефективність і знижуючи енергоспоживання.

Виробник: Verbatim
Артикул: 53223
Код товару: 274800
Тип
Високошвидкісні,
Форм-фактор
2.5",
Об'єм
4 TB,
Iнтерфейс
USB 3.0,
Лінійка (Серія)
Store 'n' Go,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
2.5" 4TB,
Швидкість обертання шпинделя
5400 об/хв,
Вага
220 г,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук