Зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Fast Charger 37W (629869) - Largo

Зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Fast Charger 37W (629869)

Код товару: 286691
499.00 грн
Тип - адаптер, Живлення - прикурювач автомобіля, Призначення - універсальне, тип вихідного підключення - USB, Max - 3 А, 37 Вт, кількість USB портів - 2 x USB, швидка зарядка - Quick Charge 3.0, чорний
Ефективна зарядка вашого гаджета в дорозі

Автомобільний зарядний пристрій Mi Car Fast Charger 37W відмінно підходить для зарядки смартфонів і планшетів. Завдяки 37 Вт вихідної потужності він буде ефективно заповнювати заряд ваших гаджетів, поки ви їдете на роботу. Крім того, зарядний пристрій має 2 USB-порти, тому вам не доведеться вибирати який гаджет важливіше.

Висока якість збірки

Mi Car Fast Charger 37W відрізняється стандартним компонуванням, тому сумісний з будь-якими автомобілями. Всі силові компоненти виконані з високою точністю і мають металізоване покриття для тривалого терміну служби. Корпус зарядки виконаний з високоякісної латуні для поліпшення охолоджувальних показників. Неможливо обійти стороною і м'яку білу підсвітку, яка дозволяє швидко намацати пристрій в умовах нічної їзди.

Сучасна система захисту

Розробники обладнали зарядний пристрій сучасною платою управління живленням, яка дозволяє відвернути перевантаження, коротке замикання, перенапруження і перегрів. Це не тільки захистить електромережу автомобіля від серйозних проблем, але і значно збільшить експлуатаційний термін зарядного пристрою.

Виробник: Xiaomi
Артикул: 629869
Код товару: 286691
Клас товару
Xiaomi, Mi Car Fast Charger 37W, 629869, адаптер, прикурювач автомобіля, універсальне, USB, 3 А, 2 A, 3 A, 2.25 А, 1.35 A, 37 Вт, 2 x USB, Quick Charge 3.0, чорний, Китай, 6,
Тип
адаптер,
Призначення
універсальне,
Тип вихідного підключення
USB,
Максимальний вихідний струм
3 А,
Кількість USB портів
2 x USB,
Швидка зарядка
Quick Charge 3.0,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Mi Car Fast Charger 37W,
Живлення
прикурювач автомобіля,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук