Випрямляч для волосся Cecotec Bamba RitualCare Wet&Dry (CCTC-04328) - Largo

Випрямляч для волосся Cecotec Bamba RitualCare Wet&Dry (CCTC-04328)

Код товару: 326609
699.00 грн
Тип Випрямлячі волосся, Кількість температурних режимів 1, Насадки Пластини для випрямлення, Режими та функції Іонізація, Автовимикання
Сьогодні вже складно уявити своє життя без застосування техніки для догляду за волоссям, гаджетів для укладання або сушіння волосся. Щипці для випрямлення волосся Cecotec RitualCare Wet&Dry виготовлені з урахуванням потреб сучасних жінок у догляді за волоссям і укладанні. Широкі пластини з кератиновим покриттям дають змогу швидко розгладжувати кучеряве волосся без злипання та перегрівання волосся. Підходить для випрямлення вологого і сухого волосся. Щипці для випрямлення волосся можна використовувати з сухим і вологим волоссям. У турмалінових пластинах передбачені спеціальні отвори, через які зайва волога випарується і безперешкодно залишить зону притиску. У разі розгладження злегка вологого волосся процедура пройде швидше і якісніше завдяки тому, що у вологого волосся інша структура, яка краще зберігає задану форму. Також вологе волосся менш ламке і не буде пересушене під час доглядової процедури. Пластини із захисним шаром з кератину. Нагрівальні пластини випрямляча Cecotec RitualCare Wet&Dry вкриті шаром з мікрокондиціонерами з кератином і аргановою олією. Таке покриття сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду волосся і збереженню його здорової структури без заломів і перетину. Волосся стає більш гладким, природно м'яким і менше схильне до заломів. Функція іонізації волосся під час випрямлення. Випрямляч для волосся Cecotec RitualCare Wet&Dry має щипці з турмаліну, які під час роботи генерують негативно заряджені іони. Ці іони проникають у структуру волосся, знижують статичну напругу з кожної волосини, розгладжують заломи та кутикули волосся. У результаті кожна жінка може отримати гладке і рівне волосся після нескладної процедури розгладження волосся. Великі пластини, температура і зовнішній вигляд випрямляча для волосся. Ширина робочих пластин становить 5,5 сантиметрів. Це дає змогу розгладжувати волосся набагато швидше порівняно з девайсами менших розмірів. Система управління підтримує постійну температуру нагрітих пластин на позначці 210 градусів, що ідеально підходить для розгладження. Зовнішність випрямляча для волосся має темне забарвлення з акцентними елементами корпусу кольору рожеве золото. Кабель довжиною три метри має функцію обертання на 360 градусів для зручності використання. Комплектація, зручність і рекомендації. У комплекті з випрямлячем поставляється сам випрямляч та інструкція із застосування з гарантійним талоном. Для зручності зберігання і транспортування в корпусі випрямляча Cecotec передбачено фіксатор, який утримує пластини в зімкнутому стані. Рекомендації: краще використовувати випрямляч для випрямлення чистого і вологого волосся, щоб уникнути появи нальоту на пластинах, що може спричинити прилипання волосся до пластин. Також перед застосуванням рекомендується наносити на волосся спеціальний термозахисний склад, який вбереже ваше волосся від перегріву і злипання, якщо щось піде не так, як планувалося.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04328
Код товару: 326609
Призначення
Побутовий,
Потужність
60 Вт,
Індикація нагріву
так,
Діаметр
55 мм,
Функції
Іонізація, Автовимикання,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04328,
Вибір температури нагріву
ні,
Діапазон температури нагріву
210 °С,
Кількість температурних режимів
1,
Живлення
від мережі,
Довжина шнура
3 м,
Час нагріву
50 сек,
Матеріал покриття
керамічне,
Вага
0.5 кг,
Клас товару
Вирівнювач для волосся,
Тип управління
механічне,
Особливості
Пластини вкриті кератином та аргановим маслом, Великі пластини шириною 55 мм,
Розмір
7.5 х 3 х 31.5 см,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари