Випрямляч для волосся Cecotec Bamba RitualCare 1000 Ceramic 2in1 (CCTC-04296) - Largo

Випрямляч для волосся Cecotec Bamba RitualCare 1000 Ceramic 2in1 (CCTC-04296)

Код товару: 326607
999.00 грн
Тип Випрямлячі волосся, Кількість температурних режимів 6, Режими та функції Автовимикання
Якщо ви хочете робити різні види укладок, то прасування CECOTEC Bamba RitualCare 1000 Ceramic 2 в 1 - те, що потрібно. Такий випрямлювач завдяки своїй унікальній округлій формі і наявності затиснута можна використовувати і для накрутки, і для випрямлення. Крім особливої форми, прасування відрізняється багатофункціональністю, щадним впливом і деталями для комфорту в експлуатації та транспортуванні. Універсальний. Стильний. Зручний Унікальність випрямителя полягає в його дизайні. Завдяки округлій верхній пластині і наявності затиснута така праска може не тільки випрямляти, але і завивати пряді - дуже зручно і економно. Стильний дизайн буде радувати естетикою в процесі укладання. Термостійкий чохол У комплекті з випрямником йде термостійкий чохол для зручного зберігання і транспортування. Беріть такий девайс з собою в подорожі, щоб завжди залишатися доглянутою. Термостійкий наконечник Для забезпечення комфорту та безпеки прасок обладнаний наконечником, який не нагрівається під час укладання. Керамічні пластини. Випрямляч вирізняється керамічними пластинами, що чинять щадний вплив на волосся. Крім того, пластини покриті кератином і аргановою олією для посилення щадного ефекту і забезпечення гладкості та блиску волосся. Регулювання температури. Випрямляч швидко нагрівається до потрібної температури - буквально за час поки ви розчісуєте волосся. Є можливість регулювати температурний режим у діапазоні від 120 до 220 градусів, вибираючи максимально відповідний під свій тип волосся. Свобода пересування. Випрямляч оснащений довгим 2-метровим кабелем для максимальної свободи в русі під час укладання. До того ж, кабель обертається на 360 градусів, що надає ще більше зручності.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04296
Код товару: 326607
Призначення
Побутовий,
Потужність
82 Вт,
Індикація нагріву
так,
Діаметр
37 мм,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04296,
Вибір температури нагріву
так,
Діапазон температури нагріву
120 - 220 °С,
Кількість температурних режимів
6,
Живлення
від мережі,
Довжина шнура
2 м,
Матеріал покриття
керамічне,
Вага
0.64 кг,
Клас товару
Вирівнювач для волосся,
Тип управління
механічне,
Особливості
Автовимкнення, Регульована температура, Світлодіодний перемикач,
Термоізольований наконечник
так,
Розмір
5.5 х 37 х 11.5 см,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари