Веб-камера Logitech Brio 305 FHD for Business Graphite (960-001469) - Largo

Веб-камера Logitech Brio 305 FHD for Business Graphite (960-001469)

Код товару: 340706
3399.00 грн
Кількість пікселів - 2.0 МП, стандарт роздільної здатності відео - Full HD, максимальна роздільна здатність відео - 1920 x 1080 пікселів, фокусування - автофокус, інтерфейс - USB Type-C, довжина кабеля - 2.2 м, мікрофон - вбудований мікрофон
Відеозустріч необхідна

Brio 305 - це проста у використанні веб-камера з роздільною здатністю 1080p, створена на основі лідера ринку веб-камер. На основі незалежних даних про продажі зовнішніх веб-камер в одиницях (серпень 2021 р. - липень 2022 р.), агрегованих для таких основних ринків: Каліфорнія, Китай, Франція, Німеччина, Японія, Південно-Східна Америка, Великобританія, США. Завдяки сертифікації для провідних платформ для нарад ви можете з упевненістю розгортати Brio 305 на робочих станціях і співробітниках WFH. Мінімум 48 % складається з переробленого пластику.

Зроблено для бізнесу

Brio 305 сумісний з більшістю платформ для відеоконференцій і сертифікований для використання з Microsoft Teams , Zoom і Google Meet .

Розблокуйте найкращі зустрічі

Спростіть зустрічі з Brio 305, веб-камерою USB-C, яка допомагає всім виглядати і звучати чітко. Роздільна здатність 1080p забезпечує чітке зображення, а автоматична корекція освітленості RightLight 2 компенсує погані умови освітлення, створюючи природну присутність на зустрічі.

Максимальна продуктивність

Підтримуйте гібридну робочу силу, налаштовуйте пристрої відеоспівпраці Logitech в одному місці та розгортайте останні оновлення мікропрограм і програмного забезпечення за допомогою Logitech Sync. Контролюйте приміщення, пристрої та периферійні пристрої з будь-якого місця і вирішуйте проблеми до того, як вони вплинуть на збори.

Прагнення до сталого розвитку

Brio 305 спеціально розроблений для зниження впливу вуглецю. Він містить щонайменше 48% переробленого пластику.462% для графіту, 48% для рожевого і не зовсім білого. Виключаючи електронні (EE) компоненти, кабелі та упаковку.в прагненні підтримати більш справедливий і сприятливий для клімату світ - ми вирішили прийняти плямистий зовнішній вигляд, який виникає через мінливість переробленого пластику (PCR).

Виробник: Logitech
Артикул: 960-001469
Код товару: 340706
Кількість пікселів
2.0 МП,
Стандарт роздільної здатності відео
Full HD,
Країна виробництва
Китай,
Кріплення
прищіпка,
Мікрофон
вбудований мікрофон,
Модель
Brio 305 FHD for Business Graphite,
Максимальна роздільна здатність відео
1920 x 1080 пікселів,
Максимальна частота кадрів
до 30 кадрів/с,
Колір
чорний,
Фокусування
автофокус,
Інтерфейс
USB Type-C,
Кут огляду
70 °,
Довжина кабеля
2.2 м,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари