Вакуумний пакувальник Cecotec SealVac Steel CCTC-04070 - Largo

Вакуумний пакувальник Cecotec SealVac Steel CCTC-04070

Код товару: 325715
3899.00 грн
Режим роботи Вакуумування вологих продуктів Вакуумування сухих продуктів Створення вакууму у спеціальних контейнерах, Потужність 120 Вт, Габарити (ВхШхГ) 10 х 40 x 23 см
Дбаєте про корисне харчування? Хочете зберегти більше часу і більше місця в холодильнику? Тоді вам потрібен вакуумний пакувальник CECOTEC SealVac Steel. З ним ваші продукти залишатимуться свіжими в 5 разів довше, ніж при звичайному зберіганні. Запаковує будь-які продукти. Оснащений функцією вакуумування рідини. Простий у використанні. Одне натискання - швидке пакування. Потужний CECOTEC SealVac Steel витягує повітря зі швидкістю 24 л на хвилину і під тиском 0.9 бар. Без повітря у бактерій просто немає шансів і ваші продукти залишаються свіжими і корисними тривалий час. Адаптивний вакуум. У цього девайса багато режимів, тому він з легкістю запаковує всі види продуктів. Вакуумуйте тверді, м'які, ніжні, сухі та вологі страви, і навіть рідину! Ви можете видалити повітря повністю або частково, натиснувши кнопку Stop на будь-якому етапі приготування. Новий рівень консервування. CECOTEC SealVac Steel здатний запаковувати не тільки в пакети, а й витягувати повітря зі склянок. Уявіть, як довго зберігатимуться ваші консерви, якщо ви скористаєтеся таким помічником. Вбудований ніж і пакети в комплекті. Вакуумування не займе багато часу, адже вам не потрібно розрізати пакети вручну. Це зробить за вас вбудований ніж. У комплект також входить рулон із харчового поліетилену, який ви можете розділити на потрібні вам пакети. Зручний формат. Ширина упаковки - 30 см, тому ви можете використовувати не тільки упаковки з комплекту, а й будь-які інші пакети. Експериментуйте та підбирайте для своїх страв найкращий формат зберігання. Міжнародні нагороди. Кухонна техніка CECOTEC завдяки високим технічним характеристикам і якісним матеріалам, відзначена престижними нагородами в галузі дизайну та споживчих товарів. Утилітарний дизайн. Функціональний і практичний вакууматор виготовлений з нержавіючої сталі та чорного пластику. Всі необхідні кнопки розмістилися прямо на корпусі, а до мережі пристрій підключається через шнур. Комплектація. У комплект входять вакуумний пакувальник, рулон з термостійкого харчового поліетилену, 5 пакетів, насадка і трубка для вакуумування банок, а також інструкція з використання.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04070
Код товару: 325715
Тип вакууматора (вакууматори)
стаціонарний,
Максимальна ширина пакета (рулону) (вакууматори)
300 мм,
Спеціальні налаштування вакууматора (вакууматори)
Вакуумування вологих продуктів, Вакуумування сухих продуктів, Створення вакууму у спеціальних контейнерах,
Матеріал корпуса (вакууматори)
пластик,
Колір (вакууматори)
Чорний,
Країна виробництва (вакууматори)
Китай,
Модель (вакууматори)
CCTC-04070,
Швидкість викачування повітря (вакууматори)
24 л/хв,
Режими роботи вакууматора (вакууматори)
Вакуумування вологих продуктів, Вакуумування сухих продуктів, Створення вакууму у спеціальних контейнерах,
Кількість швидкостей роботи (вакууматори)
1,
Пакети в комплекті (вакууматори)
5,
Ширина (вакууматори)
40 см,
Висота (вакууматори)
10 см,
Глибина (вакууматори)
23 см,
Вага (вакууматори)
2.4 кг,
Потужність (вакууматори)
120 Вт,
Тип індикації роботи (вакууматори)
індикація,
Особливості пакетів
рифлені,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари