Ваги кухонні Cecotec CookControl 10300 EcoPower Inox CCTC-04144 - Largo

Ваги кухонні Cecotec CookControl 10300 EcoPower Inox CCTC-04144

Код товару: 325718
1199.00 грн
Габарити (ВхШхГ) 3.2 х 25 х 18.3 см, Матеріал платформи Метал, Тип Електронні
Має функцію «Ккал», яку можна застосувати до 7 різних встановлених типів продуктів, що дозволяє контролювати калорійність продукту крім контролю ваги продукту. Чотири точності. Його 4 високоточних датчика забезпечують більш точне вимірювання. Максимальне навантаження 8 кг з точністю до 1 г. Їх конструкція з обробкою з нержавіючої сталі з високим ступенем захисту забезпечує високу міцність і робить їх ідеальним для будь-якого типу кухні. Відмінний ЖК-дисплей для кращого перегляду кількості під час процесу зважування. Просто поверніть кнопку на вагах і почніть користуватися, не вимагає батарейок. Його дизайн і обробка спрощують чищення, зберігання і використання. Включає функцію тарування, щоб ви могли вимірювати різні ваги. Швидке і просте перемикання з функції вимірювання твердих речовин на вимір рідини простим натисненням однієї кнопки. Миттєве перемикання з грамів на фунти для адаптації одиниці виміру до кожного рецепту. Попередження про розряд батареї, яке завжди вказує вам стан батареї.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04144
Код товару: 325718
Тип
Електронні,
Конструкція
пласка платформа,
Максимальна вага зважування
8,
Одиниці вимірювання
Грами, Мілілітри, Унції,
Колір
сірий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04144,
Градація
1 гр,
Тип керування
Сенсор,
Дисплей
є,
Функція тарокомпенсація
Є,
Живлення
Кінетична енергія,
Елемент живлення
Ні,
Габарити
3.2 х 25 х 18.3 см,
Індикація низького заряду батареї
Ні,
Вага
0.58 кг,
Особливості
Вибір одиниць вимірювання, Вимірювання об'єму рідини, Обнулення тари, Підрахунок калорій,
Матеріал корпуса
Метал,
Вимірювання об'єму рідини
Є,
Гарантія, міс
24,
Максимальна вага зважування, кг
8,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари