Трансформер Tobot Атлон мини Тобот Валкан (301070) - Largo

Трансформер Tobot Атлон мини Тобот Валкан (301070)

Код товару: 291166
666.00 грн
Серія - Tobot, вік - від 4 років, Материал - пластик, розмір іграшки - 13 x 12 x 7 см

Зустрічайте нове покоління Тоботів - Атлон!

Неймовірні пригоди роботів- трансформерів у світі спорту і змагань! Спорт не завжди славиться чесною грою, а несправедливість і обман повинні бути розкриті і покарані. Тоботи, вперед!

Завдяки точному виконанню всіх деталей і їх якісному з'єднанню, трансформацію з роботом можна виробляти незліченну кількість разів. Іграшка виготовлена з ударостійкого пластику, тому вона порадує дитину своєю довговічністю. Граючись з трансформером, дитина поліпшить пам'ять, навчиться міркувати логічно, покращить моторику рук, розкриє уяву і фантазію.

Перетворюється на пожежну машину. Він авторитет команди Атлон, відповідальний і серйозний. Здійснив ряд героїчних подвигів, заслуживши тим самим звання почесного пожежного. Вулкан блискавично приходить на допомогу, однак його програмне забезпечення з виявлення надзвичайних ситуацій глючить, тому часто самі повсякденні ситуації він помилково приймає за проблему, наганяючи тим самим паніку на оточуючих.

В комплекті: 

  • робот-трансформер, 
  • 1 пістолет.

Виробник: Tobot
Артикул: 301070
Код товару: 291166
Серія
Tobot,
Вік
від 4 років,
Стать
для хлопчиків,
Країна виробництва
В'єтнам,
Модель
Атлон мини Тобот Валкан,
Розмір іграшки
13 x 12 x 7 см,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук