Тостер Ufesa TT7485 Duo Neo (71305144) - Largo

Тостер Ufesa TT7485 Duo Neo (71305144)

Код товару: 314055
1182.00 грн
Тип керування - механічне, 750 Вт, кількість ступенів підсмажування - 7, функція підігріву - так, Колір - чорний

Товару немає в наявності.

Сніданок стає ще приємнішим із тостером Ufesa TT7485 Duo Neo, потужністю 750 Вт. Має два слоти з регульованої ширини та глибини, для товстих або тонких скибочок. Вибирайте варіанти підсмажування, а також три основні функції: розморожування, розігрів та скасування.

Сучасний та стильний дизайн дозволяють моделі добре вписуватись в інтер'єр кухні. Завдяки компактності тостер не забирає багато кухонного простору і підійде навіть для малогабаритної кухні. Ви можете завжди тримати його під рукою або зберігати в кухонній шафі і діставати безпосередньо перед роботою.

Прилад оснащений ступінчастим терморегулятором, і має сім режимів підігріву, щоб задовольнити будь-який смак - від трохи підсушених скибочок до покритих ароматною хрусткою скоринкою, без використання масла.

Його елегантний дизайн у чорному кольорі привертає увагу і виглядатиме органічно у будь-якому будинку.

Виробник: Ufesa
Артикул: 71305144
Код товару: 314055
Тип керування
механічне,
Потужність
750 Вт,
Кількість відділень
2 відділення для тостів,
Кількість ступенів підсмажування
7,
Функція підігріву
так,
Країна виробництва
Китай,
Модель
TT7485 Duo Neo,
Матеріал корпусу
пластик,
Функція розморожування
так,
Габарити
27.3 х 18 х 15.2 см,
Колір
чорний,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари