Стедікам DJI RONIN-MX (CP.ZM.000380) - Largo

Стедікам DJI RONIN-MX (CP.ZM.000380)

Код товару: 138311
58450.00 грн
Кількість осей - 3, режими роботи - нижнє розташування, верхнє розташування, режим підвісу, портфельний режим, матеріал корпуса - магній, датчики - температури

Товару немає в наявності.

Стабілізатор для камери DJI RONIN-MX

Створений для професіоналів
Ronin-MX був розроблений для роботи з більшістю професійних камер, що використовуються кожен день на зйомках по всьому світу. Унікальні алгоритми SmoothTrack™ від DJI забезпечують плавні рухи в будь-якій конфігурації. Зміщена батарея покращує баланс в той час як стабільність камери додатково посилюється новою рамою. Безшумні двигуни запобігають ситуації, коли на знімальному майданчику звуки їх роботи можуть бути записані мікрофонами.

Потужність і точність
Розроблений, щоб витримувати високі навантаження, використовуючи потужні мотори і процесор, Ronin-MX спроектований для підтримання стабільності та утримання горизонту при установці на борт літального апарату або транспортного засобу. При установці на систему M600, він безпосередньо зв'язується з польотним контролером DJI, а при приєднанні до транспортних засобів, він підключається до додаткових модулів GPS, що дозволяє використовувати активну стабілізацію для чітких кадрів.

Свобода рухатися
Ronin-MX може обертатися на 360 ° при установці на борт повітряних суден або транспортних засобів, відкриваючи нові творчі можливості. Це додатково розширюється за рахунок збільшення нахилу осі до 135° вгору і вниз. Популярні особливості серії Ronin, такі як три режими роботи і SmoothTrack ™ також присутні в цій моделі, даючи операторам і режисерам свободу для творчості.

Зовнішня батарея для камери
Таким камерам як RED EPIC, необхідний зовнішній акумулятор для живлення. У корпусі Ronin-MX є виділена позиція призначена для додаткового акумулятора, на яку встановлюється DJI Intelligent Battery. Це забезпечує два 12V джерела для живлення камер та аксесуарів

Виробник: DJI
Артикул: CP.ZM.000380
Код товару: 138311
Кількість осей
3,
Режими роботи
нижнє розташування, верхнє розташування, режим підвісу, портфельний режим,
Датчики
температури,
Особливості
гіростабілізатор, пульт дистанційного керування,
Країна виробництва
Китай,
Модель
RONIN-MX,
Процесор
DJI 32-Bit DSP,
Матеріал корпуса
магній,
Підключення
Bluetooth, USB,
Частота радіоканалу
2.4 ГГц,
Вісь повороту
200°/С,
Вісь нахилу
100°/С,
Вісь крену
30°/С,
Робоча температура
-15 - 50°C,
Точність контролю
-0.2 - 0.2°,
Ширина
160 мм,
Висота
130 мм,
Глибина
120 мм,
Максимальна вага
4.5 кг,
Джерело живлення
акумулятор,
По горизонталі
360°,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари