Соковижималка Cecotec Licuadora Xs Juice&Fresh 400 Titan Black (CCTC-04153) - Largo

Соковижималка Cecotec Licuadora Xs Juice&Fresh 400 Titan Black (CCTC-04153)

Код товару: 326144
1799.00 грн
Тип Відцентрова (центрифуга), Потужність, Вт 400, Керування Механічне, Кількість швидкостей 2, Матеріал корпуса Нержавіюча сталь/пластик
Склянка вітамінів щодня – це просто Соковижималка Cecotec Juice & Fresh 400 Titan Black – ваш помічник у створенні корисних напоїв. Вирізняється якісним диском з титановим покриттям, повною комплектацією, високою потужністю, компактністю та стильним дизайном. Після експлуатації легко очищається, не потребуючи зусиль. 2 режими швидкості потужний мотор світлодіодне підсвічування регулятора мірна склянка та склянка для макухи диск із титановим покриттям Потужність роботи Для швидкого та максимально ефективного вилучення соку з продуктів потужність двигуна складає 400 Вт – робить 20000 об./хв. 2 рівні швидкості Щоб можна було адаптувати швидкість роботи під тип інгредієнтів соковитискач оснащений двома рівнями швидкості. А поворотний регулятор прикрашений яскравим світлодіодним підсвічуванням. Компактна конструкція та стильний дизайн Для встановлення приладу на кухні вам не доведеться звільняти багато місця. Завдяки компактності такий помічник поміститься на невеликій ділянці. А стильний дизайн доповнить інтер’єр кухні. Вхідний канал Під час підготовки овочів вам не доведеться ділити на дрібні частини. Соковитискач оснащений широким вхідним каналом 55 мл для занурення великих інгредієнтів. Резервуар для м’якоті У комплекті йде резервуар для збирання м’якоті в процесі вичавки соку. Завдяки місткості 1 л вам не доведеться часто викидати макуху. Чаша для соку У комплекті із соковижималкою йде банка для соку ємністю 350 мл. У таку ємність зручно наливати сік, після чого розливати склянками. Простий догляд Після експлуатації соковитискач легко розбирається та очищається під проточною водою або в посудомийній машині. Для зручної очистки в комплекті йде спеціальна щітка.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04153
Код товару: 326144
Тип
Відцентрова (центрифуга),
Потужність
400 Вт,
Об'єм резервуару для соку
0.35 л,
Кількість швидкостей
2,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04153,
Матеріал корпусу
пластик, метал,
Особливості
Можна мити у посудомийній машині,
Вага
2.1 кг,
Колір
сірий,
Габарити
27 х 15 х 20 см,
Гарантія, міс
24,
Регуляція швидкості
механічне,
Об'єм резервуару для жмиху
1 л,
Потужність, Вт
400,
Об'єм резервуару для соку, л
0.35,
Об'єм резервуару для жмиху, л
1,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари