Соковижималка Cecotec Juice & Live 2000 EasyClean (CCTC-04134) - Largo

Соковижималка Cecotec Juice & Live 2000 EasyClean (CCTC-04134)

Код товару: 326148
4499.00 грн
Тип Шнекова, Керування Механічне, Матеріал корпуса Тритан
Соковижималка холодного віджиму, яка витягує більше соку з фруктів і овочів, зберігає природні властивості і запобігає окисленню. Зручне використання Інноваційний фільтр EasyClean має ексклюзивний дизайн з нержавіючої сталі, що дозволяє позбутися від фруктової м"якоті, що забезпечує швидку і легку очистку без використання щітки. Регульоване ситечко для м"якоті, щоб вибрати точну кількість м"якоті у соці. Він має 3 рівня приготування соку, які підходять для всіх видів фруктів і овочів для приготування соку, смузі або морозива. Накінечник без крапель, який дозволяє уникнути бризок і забезпечує найкраще змішування. Його можна очистити однією чашкою води, що дозволить вам відразу ж використовувати його повторно. Подвійний вихідний барабан, який автоматично відокремлює сік від м"якоті. Холодне пресування Slow Juicer Система холодного віджиму Slow Juicer з повільною швидкістю 70 об/хв. Витягує сік при холодному тиску і незначній втраті поживних речовин. Використовує заторний болт, який тисне на фрукти, а не змішує їх. Одна з найбільш тихих систем на ринку, так як звичайні соковижималки досягають 95 дБ.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04134
Код товару: 326148
Тип
Шнекова,
Потужність
1300 Вт,
Об'єм резервуару для соку
0.95 л,
Кількість швидкостей
3,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04134,
Матеріал корпусу
тритан,
Особливості
Реверс, Система "крапля-стоп",
Вага
4.28 кг,
Колір
чорний,
Антикрапельна система
так,
Габарити
32 x 28.8 x 30.7 см,
Гарантія, міс
24,
Додаткові насадки
Для цитрусових, Для ягід, томатів, м'яких фруктів,
Регуляція швидкості
механічне,
Об'єм резервуару для жмиху
2 л,
Потужність, Вт
1300,
Об'єм резервуару для соку, л
0.95,
Об'єм резервуару для жмиху, л
2,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари