Сканер Iris IRIScan Executive 4 (458737) - Largo

Сканер Iris IRIScan Executive 4 (458737)

Код товару: 311654
7919.00 грн
Тип - ручний, датчик зображення - CIS, оптична роздільна здатність - 600 dpi, розрядність кольорового сканування - н.д., розрядність сканування з відтінками сірого - н.д., тип підключення - USB, підтримка ОС - Windows 7, Windows 8, Windows 10

Мобільний двобічний сканер
IRISCan Executive 4 являє собою потужну комбінацію повністю переносного дуплексного кольорового сканера та простого у використанні програмного забезпечення OCR*. Пристрій компактний, легкий, живиться через USB.

Виріб являє собою ідеальний портативний інструмент сканування для фрилансерів, малих і великих компаній або навіть юристів і медичних фірм. Executive 4 дає змогу користувачам визначати легкий процес документування завдяки інтуїтивно зрозумілому унікальному менеджеру кнопок.

Але це не все. Всесвітньо відомий програмний пакет IRIS OCR* буде легко витягувати всю ключову інформацію з ваших сканувань. Ваші документи перетворюються в повністю редаговані файли, що готові для спільного використання в хмарі, а ваші візитні картки зберігаються як цифрові контакти в системі керування.

Виробник: Iris
Артикул: 458737
Код товару: 311654
Тип
ручний,
Датчик зображення
CIS,
Оптична роздільна здатність
600 dpi,
Розрядність кольорового сканування
н.д.,
Розрядність сканування з відтінками сірого
н.д.,
Тип підключення
USB,
Країна виробництва
Бельгія,
Модель
IRIScan Executive 4,
Підтримка ОС
Windows 7, Windows 8, Windows 10,
Висота
41 мм,
Ширина
291 мм,
Глибина
67 мм,
Вага
0.518 кг,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари