Сендвічниця Ufesa SW7950 CookFun (71405118) - Largo

Сендвічниця Ufesa SW7950 CookFun (71405118)

Код товару: 308417
2007.00 грн
Потужність - 900 Вт, кількість відділень - 4, антипригарне покриття - так, знімні форми - так, приготування вафель, приготування паніні-гриль, приготування грилю, приготування сендвічів, колір - чорний

Товару немає в наявності.

Буретбродниця Ufesa SW7950 Cook&Fun є компактним пристроєм від відомого виробника. Модель відмінно впорається як з приготуванням гарячих бутербродів, з різною начинкою, так і з випіканням вафель. Додатковим бонусом стане можливість приготування на спеціальних гратах-грилі запечених овочів, м'яса чи риби.

Цей пристрій, безсумнівно зможе чудовим чином урізноманітнити ваше меню. Кожна з панелей має якісне антипригарне покриття. Тому готові вироби легко вийматимуться з форми. Фіксація у закритому положенні проводиться за допомогою спеціального замка.

Під час роботи споживається близько 900 Вт енергії, чого цілком достатньо для швидкого приготування. Бутербродниця оформлена у стильному, сучасному дизайні.

Виробник: Ufesa
Артикул: 71405118
Код товару: 308417
Потужність
900 Вт,
Кількість відділень
4,
Антипригарне покриття
так,
Знімні форми
так,
Колір
чорний,
Захист від перегріву
так,
Додаткові функції
так,
Країна виробництва
Китай,
Модель
SW7950 CookFun,
Ручка, що не нагрівається
так,
Індикатор нагріву
приготування вафель, приготування паніні-гриль, приготування грилю, приготування сендвічів,
Індикатор роботи
так,
Гарантія, міс
12,
Тип
сендвічниця,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари