Сендвічниця Ufesa SW7870 Delish (71404985) - Largo

Сендвічниця Ufesa SW7870 Delish (71404985)

Код товару: 308414
949.00 грн
Потужність - 900 Вт, кількість відділень - 4, антипригарне покриття - так, знімні форми - не має, приготування сендвічів, колір - нержавіюча сталь+чорний

Товару немає в наявності.

Ситний та корисний сніданок для Вашої родини приготує сендвічниця Ufesa SW7870 Delish. Цей прилад зробить смачні та хрумкі бутерброди, сендвічі, в домашніх умовах. Потужність приладу 900 Вт, дозволить за один раз приготувати 4 бутерброди трикутної форми. Завдяки антипригарному покриттю сендвічниця готує без масла, що є дуже корисним для здоров'я. Ваші бутерброди ніколи не пригорять, будуть дуже смачними та добре просмаженими.

Її покриття запобігає налипанню, так що пристрій легко утримувати в чистоті. Коли термостат достатньо нагріється, індикатор допоможе визначити готовність випічки. Все, що потрібно - це покласти скибочки хліба в апарат, закрити кришкою і чекати на результат.

Серед інших переваг даної моделі варто відзначити можливість вертикального зберігання, захист від перегріву, ручки із замком та ніжки. Також є індикатор включення та готовності до приготування.

Виробник: Ufesa
Артикул: 71404985
Код товару: 308414
Потужність
900 Вт,
Кількість відділень
4,
Антипригарне покриття
так,
Знімні форми
немає,
Колір
нержавіюча сталь+чорний,
Захист від перегріву
так,
Додаткові функції
так,
Країна виробництва
Китай,
Модель
SW7870 Delish,
Ручка, що не нагрівається
так,
Індикатор нагріву
приготування сендвічів,
Індикатор роботи
так,
Гарантія, міс
12,
Тип
сендвічниця,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари