Ріжкова кавоварка еспресо Ufesa CE8020 (71705062) - Largo

Ріжкова кавоварка еспресо Ufesa CE8020 (71705062)

Код товару: 337923
5699.00 грн
тип управління - механічне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1350 Вт, Країна-виробник - Іспанія, сріблястий
Кавомашина Ufesa CE8020 Capri - це ідеальний вибір для тих, хто любить смачну та ароматну каву. З її допомогою ви зможете приготувати каву з меленої кави або капсул, а також капучино зі стійкою пінкою. Кавомашина оснащена потужним насосом тиском 20 барів, що забезпечує швидку і рівномірну екстракцію кави. Завдяки цьому ваша кава буде готова всього за кілька секунд. Знімний резервуар для води об'ємом 1.4 л легко наповнюється та очищається. Металевий тримач фільтра з 3 варіантами (1 чашка, 2 чашки та порційний) дозволяє приготувати каву для будь-яких потреб. Регульована парова насадка дозволяє приготувати не тільки каву, а й ароматні трав'яні чаї. Знімний піддон для крапель і підігрівач чашок забезпечують додатковий комфорт використання. Ufesa CE8020 Capri – це ваш надійний помічник на кухні. Насолоджуйтесь ідеальною чашкою кави щоразу!
Виробник: Ufesa
Артикул: 71705062
Код товару: 337923
Сфера використання
для дому (побутові),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелений,
Приготування капучино
ручне,
Резервуар для води
1.4 л,
Програмовані напої
американо, еспрессо, гаряча вода,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CE8020,
Потужність
1350 Вт,
Комплектація
піддон для збору крапель, холдер,
Функції
вибір об'єму порції,
Колір
сріблястий,
Насадка для збивання пінки
так,
Вага
4 кг,
Габарити
370 х 350 х 200 мм,
Кількість роздавальних груп
2,
Країна-виробник
Іспанія,
Тиск
20 бар,
Особливості
знімний піддон для крапель,
Спосіб розміщення
стоять окремо,
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари