Пристрій для чистки тканини водою Cecotec Conga PopStar 3000 CarpetClean upholstery vacuum cleaner (CCTC-05082) - Largo

Пристрій для чистки тканини водою Cecotec Conga PopStar 3000 CarpetClean upholstery vacuum cleaner (CCTC-05082)

Код товару: 326098
3999.00 грн
Пристрій для чищення тканини водою Conga PopStar 3000 CarpetClean upholstery vacuum cleaner Пилосос для м’яких меблів Cecotec Conga PopStar 3000 CarpetClean upholstery vacuum cleaner з високою потужністю 400 Вт та двома баками для води, допомагає якісно та ефектно очистити практично будь-які м’які меблі без найменших зусиль. - 3 вбудовані функції в одному пристрої - Максимальна потужність 400 Вт - Пилосос для м’яких меблів всмоктує як рідини, так і тверді частинки - Можливість використання навіть із гарячою водою Ефективна дезінфекція м’яких меблів Насолоджуйтесь універсальністю прибирання завдяки конструкції 3-в-1: розпилення, очищення та всмоктування. Виберіть той, який найкраще підходить для Вашого прибирання. Пікова потужність 400 Вт Зберіть весь бруд без зусиль завдяки потужності 400 Вт і надпотужному всмоктуванню, що дозволяє зробити Ваші м’які меблі по-справжньому чистими. Великий радіус дії Забирайте в будь-якому місці Вашого будинку завдяки 6-метровому кабелю та 1,2-метровому шлангу, що забезпечує радіус дії прибирання до 7,2 метра. Система розпилення води Легко дозуйте потік води, щоб адаптуватися до всіх типів поверхонь за допомогою вбудованої технології розпилення води. Легке очищення Очистіть все, оскільки Cecotec Conga PopStar 3000 всмоктує як рідини, так і тверді частинки, а також сумісний з гарячою водою та рідиною з низьким піноутворенням.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05082
Код товару: 326098
Тип пилососа
миючий,
Тип прибирання
вологе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на корпусі,
Тип живлення
від мережі,
Споживана потужність
400 Вт,
Ємність пилозбірника
0.5 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05082,
Фільтр на виході
Аквафільтр,
Ємність водяного баку
1.2 л,
Тип труби
шланг,
Довжина шнура
6 м,
Насадки (у комплекті)
Насадка, що всмоктує, під прямим кутом, Насадка для всмоктування води із щіткою,
Розмір
29 х 31 х 18 см,
Вага
4.9 кг,
Колір
сірий,
Особливості
Шланг завдовжки 1.2 м, Резервуар для чистої води до 1.2 літри, Резервуар для бруду до 0.5 літра, Конструкція 3-в-1: розпилення, очищення та всмоктування,
Додаткові насадки
Насадка, що всмоктує, під прямим кутом, Насадка для всмоктування води із щіткою,
Гарантія, міс
12,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари