Пилосос Michelin Vehicle vacuum clener (74075) - Largo

Пилосос Michelin Vehicle vacuum clener (74075)

Код товару: 345694
3350.00 грн
автомобільний, сухе, пластиковий контейнер (циклонна система), на корпусі, 4000 Па, від мережі, 150 Вт, шнур - 4 м, 64 дБ, 0.8 кг, Колір - синій

Конструкція системи пилососу Michelin Vehicle Vacuum Cleaner W33375 додає 3 напрямок сили в порівнянні з іншими циклонними пилососами, які впливають на пил тільки по 2 осях. Міцний фільтр із нержавіючої сталі. Технологія шумоподавлення менше 64 дБ зручна для чутливих до шуму людей. Додаткові 4 аксесуари дозволяють дістатися найважчих місць в салоні автомобіля. Це якісний пилосос, що має всі необхідні характеристики для якісного прибирання автомобіля. Пилосос дуже компактний, його легко тримати і він вільно переміщається. Дизайн дуже стильний та яскравий. Виготовлений із високоякісних матеріалів, цей пилосос довгий час буде вашим помічником у збиранні. Цей автомобільний пилосос ідеально підходить для очищення поверхонь автомобіля від волосся, дрібних частинок пилу та інших предметів. Це чудовий подарунок для автомобіліста, адже його інтер'єр завжди буде чистим. Тому, якщо вам потрібен якісний пилосос, це відмінний варіант для вас.

Виробник: Michelin
Артикул: 74075
Код товару: 345694
Тип пилососа
автомобільний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
пластиковий контейнер (циклонна система),
Тип керування
на корпусі,
Тип живлення
від мережі,
Споживана потужність
150 Вт,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Vehicle vacuum clener,
Потужність всмоктування
4000 Па,
Довжина шнура
4 м,
Насадки (у комплекті)
4,
Рівень шуму
64 дБ,
Вага
0.8 кг,
Колір
синій,
Особливості
щілинна насадка,
Гарантія, міс
12,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари