Пилосос Ufesa Z5 DIGITAL (81405890) - Largo

Пилосос Ufesa Z5 DIGITAL (81405890)

Код товару: 374323
8089.00 грн
ручний, сухе, контейнер, на корпусі, акумулятор, 300 Вт, НЕРА, пилозбірник - 0.5 л, 23x109x25cm, 2.5 кг, Колір - білий
Купити
Цифровий безщітковий двигун 
Оснащений цифровим безщітковим двигуном на 25,9 В, який забезпечує більшу зносостійкість і триваліший термін служби, ніж звичайні двигуни, гарантуючи тривалу та ефективну роботу.

Потужна робота
Завдяки винятковому максимальному тиску всмоктування ≥25 кПа забезпечує ефективне видалення бруду та сміття з усіх типів поверхонь, а місткість контейнера для пилу на 0,5 л дозволяє проводити тривале прибирання без необхідності частого очищення приладу.

Максимальна потужність
Максимальна потужність 300 Вт надає цьому пилососу вражаючу потужність для швидкого та ефективного видалення бруду та сміття кожним рухом. Крім того, 3 режими всмоктування (Еко, Середній, Високий) дозволяють легко налаштувати потужність всмоктування відповідно до ваших конкретних потреб і типу поверхні, яку ви очищаєте.

Тривалий час роботи та швидка зарядка
Оснащений знімним літій-іонним акумулятором місткістю 2200 мАг і напругою 25,9 В, він забезпечує максимальний час роботи до 40 хвилин, а час швидкої зарядки становить всього 4 години.

Цифровий дисплей
Завдяки цифровому сенсорному екрану для легкого вибору потрібного рівня потужності та відображення рівня заряду акумулятора, він також має моторизовану щітку для різних поверхонь — особливо корисну для видалення шерсті домашніх тварин, крихт і іншого складного бруду — зі світлодіодним ліхтарем XL, який дає надзвичайно довгий світло для повної видимості в усіх куточках, полегшуючи прибирання.
Виробник: Ufesa
Артикул: 81405890
Код товару: 374323
Тип пилососа
ручний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на корпусі,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
300 Вт,
Час роботи на одному заряді
40 хв,
Ємність пилозбірника
0.5 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Z5 DIGITAL,
Фільтр на виході
НЕРА,
Тип труби
металева,
Насадки (у комплекті)
для м'яких меблів, щілинна, основна, турбощітка,
Розмір
23x109x25cm,
Вага
2.5 кг,
Колір
білий,
Особливості
індикатор заряду батареї, настінне кріплення, підсвічування,
Час зарядки
4 год,
Гарантія, міс
12,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
35 — 55 хв,
Ємність аккумулятору
2200 mAh,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари