Пилосос Ufesa U7 DIGITAL (81405891) - Largo

Пилосос Ufesa U7 DIGITAL (81405891)

Код товару: 374325
8989.00 грн
ручний, сухе, контейнер, на рукоятці, акумулятор, 500 Вт, НЕРА, пилозбірник - 0.6 л, 78 дБ, 126 x 24.5 x 11.5 cm, 2 кг, Колір - чорний
Купити
Підтримуйте чистоту в будинку за допомогою бездротового пилососа Inspire U7 Digital та його гнучкої конструкції, що дозволяє отримати доступ навіть до найскладніших місць. Оснащений цифровим безщітковим двигуном, цей пилосос забезпечує більшу зносостійкість та більш тривалий термін служби порівняно із звичайними двигунами. З максимальною потужністю 500 Вт та напругою 29,6 В він пропонує оптимальну продуктивність за один прохід, забезпечуючи ефективне прибирання на всіх типах поверхонь. Літій-іонний акумулятор ємністю 2000 мАг забезпечує до 80 хвилин роботи. Завдяки технології Multiclonic цей пилосос оптимізує сепарацію частинок без втрати потужності всмоктування, гарантуючи постійну продуктивність, а завдяки чотирьом рівням потужності всмоктування (Eco, Medium, Turbo та Auto) він здатний ефективно видаляти всі типи поверхонь. Моторна щітка з підсвічуванням для різних поверхонь гарантує глибоке та ретельне прибирання, легко та зручно збираючи весь бруд навіть у темних або важкодоступних місцях. Крім того, легко знімається щітка для запобігання утворенню ковтунців, що робить чищення валика безпроблемним.
Виробник: Ufesa
Артикул: 81405891
Код товару: 374325
Тип пилососа
ручний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на рукоятці,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
500 Вт,
Час роботи на одному заряді
80 хв,
Ємність пилозбірника
0.6 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
U7 DIGITAL,
Фільтр на виході
НЕРА,
Тип труби
телескопічна,
Насадки (у комплекті)
для м'яких меблів, щілинна, основна,
Рівень шуму
78 дБ,
Розмір
126 x 24.5 x 11.5 cm,
Вага
2 кг,
Колір
чорний,
Особливості
індикатор заряду батареї, настінне кріплення, led підсвітка,
Час зарядки
4 год,
Гарантія, міс
12,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
60 і більше,
Ємність аккумулятору
2000 mAh,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари