Підставка до планшета BeCover BC-2026 Sliver (709564) - Largo

Підставка до планшета BeCover BC-2026 Sliver (709564)

Код товару: 287182
849.00 грн
Колір - сріблястий

Особливості:

Обертається на 360°: Він оснащений великим шасі з поворотом на 360°. Дві осі з'єднані з основою, що робить обертання більш гнучким. Кронштейн дозволяє розвертати планшет під будь-яким кутом.
Стабільність та захист: Поворотна підставка для планшета виготовлена з потовщеного алюмінієвого сплаву з гладкими краями, що захищає планшет від подряпин.
Ергономічний дизайн: Підставку можна використовувати як підйомник, щоб підняти плоский екран на лінію прямої видимості.
Портативний та складаний кронштейн: Цей кронштейн для планшету легко складається, і його можна носити у рюкзаку, брати в кафе, офіс або у подорожі, на відкритому повітрі та в будь-якому місці.
Порожниста конструкція розсіювання тепла: Порожня конструкція розсіювання тепла, хороші характеристики розсіювання тепла. Сам алюмінієвий матеріал має функцію поглинання тепла, яка допомагає знизити температуру планшету. Порожня конструкція забезпечує більше місця для повітряного потоку, який може ефективно розсіювати тепло і запобігати перегріву планшета.

Утримувач планшета сумісний з усіма планшетами/телефонами з діагоналлю 4.7-12 дюймів.

Виробник: BeCover
Артикул: 709564
Код товару: 287182
Особливості
шарнірне кріплення з обертанням на 360°,
Країна виробництва
Китай,
Модель
BC-2026 Sliver,
Колір
сріблястий,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук