Перехідник miniDisplayPort to HDMI Atcom (11042) - Largo

Перехідник miniDisplayPort to HDMI Atcom (11042)

Код товару: 277417
179.00 грн
мультимедійний, Роз'єм 1 - Mini Display Port, роз'єм 2 - HDMI, довжина кабеля - 0.1 м
Купити

Перехідник Atcom DisplayPort M-HDMI F це зручне і просте рішення для підключення інтерфейсу DisplayPort до пристроїв з HDMI входом. Даний перехідник не вимагає додаткового живлення, і простий в установці. Інтегрована конструкція перехідника вирішує питання підключення різноманітних інтерфейсів один до одного і виключає плутанину, безлад в проводах. Дозволяє створювати додаткові роз'єми живлення з наявних джерел живлення.

Виробник: Atcom
Артикул: 11042
Код товару: 277417
Клас товару
Atcom, miniDisplayPort to HDMI, 11042, мультимедійний, для комп'ютера, для ноутбука, для телевізора, Mini Display Port, HDMI, 0.1 м, Китай, 1,
Тип
мультимедійний,
Призначення
для комп'ютера, для ноутбука, для телевізора,
Роз'єм 1
Mini Display Port,
Роз'єм 2
HDMI,
Країна виробництва
Китай,
Модель
miniDisplayPort to HDMI,
Довжина кабеля
0.1 м,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук