Мультипіч Cecotec Cecofry Drip 5000 (CCTC-04936) - Largo

Мультипіч Cecotec Cecofry Drip 5000 (CCTC-04936)

Код товару: 325693
5999.00 грн
Тип Аерофритюрниця (мультипіч), Габарити (ВхШхГ) 36,3 х 26,6 х 31,4 см, Тип керування Сенсорне
Мультипіч CECOTEC Cecofry Drip 5000 Сучасна та потужна мультипіч CECOTEC Cecofry Drip 5000 створена спеціально для досягнення найкращого смаку Ваших страв. За допомогою технології PerfectCook та вбудованого автодозатору води робить будь-які рецепти ідеально соковитими та хрусткими. Сучасний та компактний дизайн Технологія приготування Healthy Crispy Велика ємність для приготування 8 встановлених меню приготування Багатофункціональна сенсорна панель Вбудований автодозатор води Мультипіч автоматично розпорошує необхідну кількість води для досягнення ідеального приготування страв, роблячи їх соковитими і максимально смачними. Висока потужність приготування Потужність 1500 Вт та регульований термостат у діапазоні від 80 до 200 градусів за Цельсієм гарантують ідеальне приготування кожної Вашої страви. Місткість для приготування об’ємом 5 л Велика ємність для приготування об’ємом 5 л ідеально підходить для приготування будь-яких страв на будь-яку кількість людей, починаючи від м’яса та риби та закінчуючи будь-якою випічкою. Велика кількість вбудованих рецептів Готуйте без проблем завдяки вбудованим 8 меню з автоматичним часом, температурою та розпиленням води для досягнення ідеального стану страви. Термо-скло в контейнері для приготування Повністю візуально контролюйте ступінь готовності ваших страв зовні завдяки скляній стінці та внутрішньому підсвічуванню та насолоджуйтесь ідеально приготовленими рецептами. Багатофункціональна сенсорна панель Насолоджуйтесь простим, зрозумілим та сучасним приготуванням їжі завдяки багатофункціональному сенсорному дисплею.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04936
Код товару: 325693
Керування
сенсорне,
Тип нагрівального елементу
металевий ТЕН,
Потужність
1500 Вт,
Об`єм
5 л,
Дисплей
є,
Регулятор температури
так,
Таймер
так,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04936,
Діапазон температур
80 - 200 °С,
Автовідключення
так,
Звуковий сигнал про завершення роботи
ні,
Габарити (ВхШхГ)
36,3 х 26,6 х 31,4 см,
Вага
4.75 кг,
Можливість помішування під час приготування
ні,
Приготування кількох страв одночасно
є,
Автоменю
так,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари