Мультипіч Cecotec Cecofry Pixel 2500 (CCTC-04981) - Largo

Мультипіч Cecotec Cecofry Pixel 2500 (CCTC-04981)

Код товару: 325699
2499.00 грн
Тип Аерофритюрниця (мультипіч), Габарити (ВхШхГ) 18 х 28 х 22 см, Тип керування Механічне
Сучасна і компактна мультипіч (аерофритюрниця) CECOTEC Cecofry Pixel 2500 створена спеціально для приготування страв без єдиної краплі олії. За допомогою великого об’єму ємності для готування в 2.5 л і технології PerfectCook готує страви швидко і зі збереженням всіх корисних речовин. Швидка і здорова їжа. Додайте всі необхідні інгредієнти, капніть трохи олії, і CECOTEC Cecofry Pixel 2500 приготує їжу, максимально швидко і при цьому зберігаючи всі корисні речовини. Максимально швидко і смачно. Готуйте улюблені страви з комфортом у контейнері для готування об’ємом 2,5 л і насолоджуйтеся звичними смаками Ваших страв найкориснішим для здоров’я способом. Усі ваші рецепти тепер стали ще смачнішими. Готуйте найрізноманітніші страви максимально швидко завдяки потужності роботи 1200 Вт і забудьте про довге очікування, щоб насолодитися улюбленими стравами. Передова технологія гарячого повітря. Досягніть ідеального результату в кожній страві за допомогою технології PerfectCook, завдяки якій рецепти виходять ніжними всередині та хрусткими зовні. Компактна конструкція. Фритюрниця має компактний дизайн, тому Ви можете готувати з максимальним комфортом, а дизайн дає змогу поставити фритюрницю в будь-якому куточку кухні. Повний захист. Завдяки термокорпусу та системі захисту від перегрівання ви можете готувати без проблем будь-які Ваші страви, при цьому повністю безпечно.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04981
Код товару: 325699
Керування
механічне,
Тип нагрівального елементу
металевий ТЕН,
Потужність
1200 Вт,
Об`єм
2,5 л,
Дисплей
немає,
Регулятор температури
так,
Таймер
так,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04981,
Діапазон температур
70 - 200 °C,
Автовідключення
так,
Звуковий сигнал про завершення роботи
ні,
Габарити (ВхШхГ)
18 х 28 х 22 см,
Вага
2.7 кг,
Можливість помішування під час приготування
так,
Приготування кількох страв одночасно
немає,
Автоменю
ні,
Особливості
Встановлення часу приготування, Регулювання температури,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари