Мишка Trust Verto Ergonomic USB White (25133) - Largo

Мишка Trust Verto Ergonomic USB White (25133)

Код товару: 334510
499.00 грн
Вертикальні, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, 1600 dpi, кількість кнопок - 6, середня, 120 x 75 x 63 мм, 89 г

Товару немає в наявності.

Trust Verto Ergonomic — миша в ергономічному вертикальному виконанні для зниження навантаження на руку та кисть.

Природність у роботі
Ергономічна миша Trust Verto забезпечує зручність, що дає нагоду вам працювати годинами. Вона розроблена в такий спосіб, щоб зменшити ризик розтягування руки та зап'ястя й забезпечити максимальний комфорт упродовж довгих робочих днів. Під час роботи з мишею ваша рука залишатиметься в природному положенні. Виберіть оптимальний контроль і зручність! Завдяки ергономічній конструкції й зручній опорі для великого пальця ви можете працювати або вчитися годинами без зайвих зусиль вдома або на роботі. Завдяки вертикальній конфігурації ваше передпліччя й зап'ястя приймають природне положення, що призводить до розслаблення м'язів кисті, зап'ястя й руки. Гумове покриття цієї миші гарантує надійне захоплення впродовж тривалішого часу роботи.

Точне керування
Хто сказав, що ергономіка — це нудно? Просто під'єднайте мишу, і ви матимете доступ до оптичного датчика з роздільною здатністю 1000/1600 точок на дюйм, який забезпечить точне керування. Вибирайте показник роздільної здатності (кількість точок на дюйм) спеціальною кнопкою або швидко переходьте між різними веб-сторінками, використовуючи дві кнопки для великого пальця.

Під'єднуйте та працюйте
Під'єднайте мишу Verto USB-кабелем завдовжки 1.5 м — і ви матимете можливість миттєво почати роботу. Світлодіодна підсвітка вашої миші дає привабливе блакитне сяйво!

Виробник: Trust
Артикул: 25133
Код товару: 334510
Модель (мишки)
Verto Ergonomic USB White,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
12,
Тип
Вертикальні,
Підключення
дротове,
Призначення (мишки)
для комп'ютера,
Інтерфейс підключення (мишки)
USB,
Роздільна здатність (max) (мишки)
1600 dpi,
Роздільна здатність (min) (мишки)
1000 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
6,
Особливості (мишки)
підсвічування,
Розмір
середня,
Колір
білий,
Довжина кабеля (мишки)
1.5 м,
Розміри (мишки)
120 x 75 x 63 мм,
Вага (мишки)
89 г,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари