Мишка SteelSeries Rival 5 Black (62551) - Largo

Мишка SteelSeries Rival 5 Black (62551)

Код товару: 277906
2999.00 грн
Геймерські, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, 18000 dpi, кількість кнопок - 9, велика, 128.8 х 68 х 42 мм, 85 г
Купити

ВЛУЧНА БАГАТОЖАНРОВА ІГРОВА МИША

Домінуйте у будь-якій грі. Rival 5 - найуніверсальніша високоточна ігрова миша. Налаштуйте 9 програмованих кнопок миші відповідно до своїх уподобань, включаючи наш тумблер швидкої дії, що настроюється, який створений для миттєвого реагування.

9 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Кожна кнопка повністю налаштовується на будь-яку потрібну функцію. Бічна панель з 5 кнопками розроблена для швидкого натискання великим пальцем, у тому числі - і наш тумблер, що настроюється, для швидких і ефективних дій у грі, без втрата хвата і контролю.

СЕНСОР TRUEMOVE AIR

Спільна розробка PixArt та SteelSeries. Реальне стеження 1 до 1, 18000 CPI, 400 IPS, прискорення 40G, а також контроль нахилу для усунення небажаного відстеження під час падіння під кутом.

ТОЧНІСТЬ стеження 1 До 1

Профі потребують бездоганної точності. Наш новий сенсор TrueMove Air забезпечує у 3 рази кращу точність, ніж у конкурентів. Отже, кожен рух миші, від мікрозміщення до розгонистого руху, транслюється в грі точно, як і було задумано.

КОНКУРЕНТНА ВАГА - 85 ГРАМ

Зручні функції миші преміум-класу без зайвої ваги завдяки передовим конструкторським напрацюванням, Це робить поводження з мишкою ще зручнішим, забезпечуючи швидкість і продуктивність, щоб ви могли комфортно грати безперервно годинник.

НОВІ ПЕРЕМИКАЧІ GOLDEN MICRO IP54

Ресурс мишки в 80 мільйонів кліків (приблизно в 3 рази більший за стандартний), а також захист від вологи та пилу для роботи в найжорсткіших умовах. Чіткі та впевнені натискання без даблкліків.

Виробник: SteelSeries
Артикул: 62551
Код товару: 277906
Модель (мишки)
Rival 5 Black,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
24,
Тип
Геймерські,
Підключення
дротове,
Призначення (мишки)
для комп'ютера,
Інтерфейс підключення (мишки)
USB,
Роздільна здатність (max) (мишки)
18000 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
9,
Особливості (мишки)
підсвічування, програмовані кнопки, регулювання чутливості,
Розмір
велика,
Колір
чорний,
Довжина кабеля (мишки)
2 м,
Розміри (мишки)
128.8 х 68 х 42 мм,
Вага (мишки)
85 г,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари