Мишка SteelSeries Rival 3 Wireless Black (62521) - Largo

Мишка SteelSeries Rival 3 Wireless Black (62521)

Код товару: 278526
2699.00 грн
Класичні, для ноутбука, бездротове, Bluetooth, оптичний, 18000 dpi, кількість кнопок - 6, 2 х AАA, середня, 120.6 х 67.1 х 38 мм

Термін експлуатації батареї — рік
В Rival 3 Wireless використовується нова технологія Quantum 2.0 Dual Wireless, що забезпечує бездротовий зв'язок із наднизькою затримкою (до 400+ годин), а також два типи бездротового зв'язку для точної роботи цілий рік.

Quantum 2.0 Wireless
Абсолютно нова бездротова технологія Quantum 2.0 Wireless передає дані бездротовою мережею з неймовірною швидкістю більш стабільним, надійним і енергоефективним способом, ніж будь-коли раніше.

Бездротовий режим 2.4 ГГц
Відмовтеся від проводів, використовуючи бездротовий зв'язок 2.4 ГГц із наднизькою затримкою, ваші постріли будуть такими бездоганними, що ви не повірите, що граєте в бездротовому режимі.

Bluetooth
Взяти мишу в дорогу так само просто, як покласти її в кишеню. Просто під'єднуйтеся до ноутбуків та інших пристроїв через Bluetooth.

Датчик TrueMove
Новий датчик TrueMove, розроблений із провідним світовим виробником датчиків, був спеціально створений для точного бездротового відстеження, тому ви можете прицілитися з раніше неможливим рівнем точності.

Міцна смарт-конструкція
Миша ідеально підходить для використання в дорозі, ви можете зручно носити адаптер всередині миші й за бажання — зменшити вагу, використовуючи тільки один акумулятор.

Механічні перемикачі з ресурсом 60 мільйонів натискань
Механічні перемикачі із шестиразовим терміном експлуатації — незмінно чіткі та надійні під час кожного пострілу. Використовуючи для інтенсивних ігор і навчання або роботи вам ніколи не доведеться турбуватися про довговічність мишки.

RGB сповіщення
Контурна підсвітка колеса прокручування попереджає про низький рівень заряду і зображає повідомлення в грі.

Ергономічна форма
Незалежно від того, який тип захоплення ви використовуєте, ергономічна форма призначена для тривалої та інтенсивної ігрової сесії, забезпечуючи меншу стомлюваність рук і надійне захоплення.

Виробник: SteelSeries
Артикул: 62521
Код товару: 278526
Модель (мишки)
Rival 3 Wireless Black,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
24,
Тип
Класичні,
Підключення
бездротове,
Призначення (мишки)
для ноутбука,
Інтерфейс підключення (мишки)
Bluetooth,
Роздільна здатність (max) (мишки)
18000 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
6,
Живлення (мишки)
2 х AАA,
Особливості (мишки)
програмовані кнопки, з макросами,
Розмір
середня,
Колір
чорний,
Також (мишки)
миша бездротова,
Розміри (мишки)
120.6 х 67.1 х 38 мм,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари