Мишка Logitech M500s Advanced (910-005784) - Largo

Мишка Logitech M500s Advanced (910-005784)

Код товару: 334637
1119.00 грн
Оригінальний дизайн, для комп'ютера, дротове, USB, лазерний, 4000 dpi, кількість кнопок - 7, велика, 126 х 69 х 42 мм

Провідна миша M500s ADVANCED

Повнорозмірна ергономічна миша з коліщатком надшвидкої прокрутки і 7 налаштованим кнопками

УДОСКОНАЛЕНА Провідна миша

З мишею M500s ваша робота стане ефективною, як ніколи раніше, завдяки функції надшвидкої прокрутки і семи налаштованим кнопок для швидкого доступу. Повнорозмірна ергономічний корпус миші гарантує комфорт, точність, швидкість і ефективність роботи. Крім того, тепер миша дозволяє регулювати чутливість і працювати з ПО Logitech OPTIONS.

ТОЧНА надшвидкої прокрутки

Одне швидкісне коліщатко - два способи прокрутки. Проведіть по екрані великі документи і веб-сторінки за допомогою функції надшвидкої прокрутки. Або скористайтеся режимом покрокової прокрутки, щоб отримати необхідну точність переміщення по електронних таблиць, фотоальбомів і списками відтворення.

Повнорозмірний ергономічні форми

Повнорозмірна миша з ідеальною конструкцією стане незамінним помічником. Завдяки бічним вставкам з м'якої гуми і ергономічній формі мишею зручно управляти, використовуючи пристрій як для щоденної роботи, так і для ігор - результат буде незмінно чудовим.

7 КНОПОК ДЛЯ ЧАСТО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ КОМАНД

Покращена навігація і висока продуктивність завдяки семи налаштованим кнопок. Налаштуйте кнопки за допомогою ПО Logitech OPTIONS, щоб отримати доступ до спеціальних функцій. Використовуйте їх для миттєвого копіювання і вставки, переміщення вперед і назад, а також для виконання будь-яких завдань, які допоможуть спростити робочий процес.

ШВИДКЕ І точне управління курсором

Задайте потрібний рівень чутливості в межах 400-4000 точок на дюйм, щоб забезпечити більш точне і швидке переміщення курсора практично на будь-якій поверхні. Виберіть за допомогою ПО Logitech OPTIONS оптимальну швидкість і точність відповідно до розміру екрана, дозволом і типом виконуваного завдання.

ВСТАНОВЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ PLUG-AND-PLAY

Ваша миша повністю готова до роботи. Підключіть її до USB-порту - і все.

Виробник: Logitech
Артикул: 910-005784
Код товару: 334637
Модель (мишки)
M500s Advanced,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
24,
Тип
Оригінальний дизайн,
Підключення
дротове,
Призначення (мишки)
для комп'ютера,
Інтерфейс підключення (мишки)
USB,
Роздільна здатність (max) (мишки)
4000 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
7,
Розмір
велика,
Колір
чорний,
Довжина кабеля (мишки)
1.8 м,
Розміри (мишки)
126 х 69 х 42 мм,
Тип датчика
лазерний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари