Мишка Logitech Ergo M575 for Business Wireless Trackball Off-White (910-006438) - Largo

Мишка Logitech Ergo M575 for Business Wireless Trackball Off-White (910-006438)

Код товару: 277717
2399.00 грн
Оригінальний дизайн, бездротове, Bluetooth, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, 2000 dpi, кількість кнопок - 5, 1 х AA, велика, 134 х 100 х 48 мм, 145 г

Logitech Ergo M575 — ідеальне рішення для ведення бізнесу. Це безпровідна мишка з трекболом ергономічної форми. Трекбол для бізнесу оснащено бездротовою технологією Logi Bolt, розробленою для подолання викликів ІТ, які можуть виникнути як в офісних, так і у віддалених користувачів. Він забезпечує комфорт при користуванні, адже для переміщення курсора не потрібно рухати всією рукою, що запобігає втомі зап’ястя. Зручний та точний трекбол керується з допомогою великого пальця. Тому такий виріб чудово підходить для столів, де мало вільного місця, оскільки переміщувати мишку не потрібно.

Сам трекбол має гладеньке покриття, що забезпечує легке ковзання під час роботи. А його чутливий оптичний сенсор дозволить максимально продуктивно вирішувати всі бізнес-завдання. Для очищення трекбола просто вийміть його з мишки та протріть.

Два варіанти підключення: бездротова технологія Bluetooth Low Energy або мініатюрний USB-приймач, розроблений для високої продуктивності.

Дизайн пристрою досить оригінальний та оптимізований для правої руки. 

Виробник: Logitech
Артикул: 910-006438
Код товару: 277717
Модель (мишки)
Ergo M575 for Business Wireless Trackball Off-Whit,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
24,
Тип
Оригінальний дизайн,
Підключення
бездротове,
Інтерфейс підключення (мишки)
Bluetooth, USB адаптер 2.4 ГГц,
Роздільна здатність (max) (мишки)
2000 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
5,
Живлення (мишки)
1 х AA,
Розмір
велика,
Колір
білий,
Також (мишки)
миша бездротова,
Розміри (мишки)
134 х 100 х 48 мм,
Вага (мишки)
145 г,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари