Миша Logitech Pebble Mouse 2 M350s Tonal Graphite (910-007015) - Largo

Миша Logitech Pebble Mouse 2 M350s Tonal Graphite (910-007015)

Код товару: 334706
1199.00 грн
Купити

ВИРАЖАЙ СЕБЕ ЗА ВЛАСНИМ ВИБОРОМ
Виходь за межі звичайного. виходь за межі нудьги. Вийди за межі нудного. Додай нотку свого яскравого "я" до свого буття з мишкою Pebble Mouse 2. Мишка з більшим спектром кольорів та ще більш розумною технологією.

СТВОРЕНА ЩОБ БУТИ ІНШОЮ
Дозволь світу побачити, хто ти є, з мишкою Pebble Mouse 2 M350s. Мінімалістична, компактна та кругла мишка, яка призначена виділятися серед інших.

ВІДНОВЛЕНИЙ ПЛАСТИК НЕ МАЄ БУТИ НУДНИМ.
Ми не зупиняємось лише на унікальному дизайні, ми також переконані, що наші продукти виготовляються відповідально. Мишка Pebble Mouse 2 доступна в різноманітті кольорів, виготовлених з більш ніж 50% вторинної сировини. Таким чином, ти можеш обрати колір, який відповідає твоєму настрою.

ГОТОВИЙ ДО ДІЇ, КОЛИ ВИ ГОТОВІ.
Компактна та готова робити важливі рухи. Її легкий та портативний дизайн означає, що ви можете легко помістити мишку в сумку в будь-який час і в будь-якому місці.

ЛЕГКЕ ПЕРЕМИКАННЯ МІЖ ПРИСТРОЯМИ
Перемикайте між трьома пристроями одним натисканням кнопки Easy-Switch. Сумісно з Windows, macOS, iPadOS та Android.

ТИХІШЕ - МЕНШЕ КЛАЦАННЯ
Чуєш це? Ні? От і Чудово. Залишайся в тиші завдяки технології Silent Touch, яка зменшує шум клацання на 90%. Таким чином, ти можеш продовжувати клацати, не відволікаючись.

БІЛЬШЕ ОПЦІЙ ЗА ОДНИМ ДОТИКОМ
Налаштуй середню кнопку миші за допомогою додатка Logi Options+. Доступно на Windows і macOS на logi.com/optionsplus. Це дозволить тобі робити більше речей, таких як надсилання емодзі в Whatsapp чи перемішування свого плейлиста в Spotify.

БІЛЬШЕ ОПЦІЙ
Твоя мишка вміє більше, ніж просто клацати. З додатком Logi Options+ ти можеш налаштувати середню кнопку миші для виконання повсякденних дій, таких як копіювання/вставка, зняття з екрану та відкриття програм, щоб працювати так, як тобі зручно. Доступно на Windows і macOS.

ДОВШЕ В РОБОТІ
Потрібно більше енергії? Мишка Pebble Mouse 2 M350s пропонує до 24 місяців роботи від однієї батарейки, щоб ти міг працювати довше, не хвилюючись про це.

СТВОРИ СВІЙ СТИЛЬ
Зробіть свій робочий стіл відповідним до вашого естетичного смаку. Завершіть свій образ, обираючи комбінацію кольорів, яка вам пасує. 

Виробник: Logitech
Артикул: L910-007015
Код товару: 334706
Підключення
бездротове,
Призначення (мишки)
звичайні,
Роздільна здатність (max) (мишки)
400 - 4000,
Кількість кнопок (мишки)
3 + колесо прокрутки,
Особливості (мишки)
для обох рук (симетричний дизайн),
Розмір
Маленька,
Колір
темно-сірий,
Розміри (мишки)
58.7 х 106.7 х 26.62 мм,
Вага (мишки)
76 гр,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари