Мікрофон Redragon Stix GM99 (77270) - Largo

Мікрофон Redragon Stix GM99 (77270)

Код товару: 290030
525.00 грн

Плавний запис і чистий голос, підходить для подкастингу, чату, запису вокалу, подкастингу, YouTube, Twitch, Skype, FaceTime, ігор, MSN тощо.

RGB-підсвічування з підставки. Компактний розмір, легко переноситься.

Портативний і довговічний; Гнучка конструкція м'якої трубки, шийку можна регулювати на 360 градусів.

Вбудована звукова карта у вашому комп'ютері, не потрібно встановлювати драйвери, проста у встановленні, сумісна з Windows (7, 8 і 10).

Інструкція по кнопках

Світлодіодна кнопка для перемикання підсвічування, режим освітлення, включаючи хвилю RGB, Спектр, Одноколірне дихання, RGB нормальний ON.

Кнопка ввімкнення/вимкнення мікрофона та підсвічування, натисніть її, щоб вимкнути підсвічування, одночасно вимкніть функцію мікрофона, натисніть її ще раз, щоб увімкнути підсвічування, одночасно ввімкніть функцію мікрофона. 

Виробник: Redragon
Артикул: 77270
Код товару: 290030
Тип роз'ему
USB,
Довжина проводу
1.8,
Чутливість мікрофону
38 дБ,
Особливості
rgb подсветка с динамическими эффектами,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари