Машинка для стрижки катишків Cecotec Cut-X 4500 Garment (CCTC-05749) - Largo

Машинка для стрижки катишків Cecotec Cut-X 4500 Garment (CCTC-05749)

Код товару: 326110
469.00 грн
Габарити приладу (ВхШхГ) 8 х 6 х 14 см, Колір Чорний
Засіб для видалення ворсу з батареєю, що перезаряджається, автономність до 45 хвилин, система безпеки, 8800 оборотів в хвилину, регульована головка і щітка для очищення. Містить місце для зберігання дротів. Battery Pro: максимальна зручність без кабелів завдяки батареї великої ємності, що перезаряджається, що забезпечує автономну роботу протягом 45 хвилин. 3 розміри: якісна металева сітка з отворами 3-х розмірів для утримання всіх видів ворсинок та догляду за одягом. Extreme Blade: надміцні леза, здатні обертатися зі швидкістю до 8800 обертів на хвилину та ефективно видаляти всі види ворсу. Заощаджуйте час: заощаджуйте час завдяки лезу діаметром 50 мм, що підходить для обробки великої площі за один прохід. Protect Head: головка, яка ідеально адаптується до всіх типів одягу, делікатно доглядає одяг та забезпечує повний контроль над очищенням від ворсу. Чистка щітка: в комплект входить щітка для видалення пуху і пуху з головки і лез. Система безпеки: вбудована система безпеки, яка деактивує операцію, щоб отримати доступ до блейдів з повним захистом та уникнути можливих нещасних випадків. Ергономічна форма: ергономічна, легка, керована та проста у використанні. Бак для збирання ворсу ємністю 45 мл, який легко спорожняти.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05749
Код товару: 326110
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05749,
Діаметр ножа
50 мм,
Живлення
від акумулятора,
Матеріал ножів
сталь,
Матеріал корпусу
пластик,
Колір
чорний,
Розміри
8 х 6 х 14 см,
Вага
0.2 кг,
Час роботи
45 хв,
Гарантія, міс
24,
Металева захисна решітка
так,
З'ємний відсік для збору катишек
так,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук