Комплект Logitech MK370 for Business Wireless UA Black (920-012077) - Largo

Комплект Logitech MK370 for Business Wireless UA Black (920-012077)

Код товару: 335833
1999.00 грн
Тип - мультимедійний, бездротовий, інтерфейс підключення - USB адаптер 2.4 ГГц, Bluetooth, формат клавіатури - повнорозмірна, тип сенсора миші - оптичний, роздільна здатність (max) - 1000 dpi, Колір - чорний
Надійний, безпечний, готовий до роботи

MK370 Combo for Business - це ідеальний дует бездротової миші та клавіатури для комфортнішої роботи. Тепер вони готові до роботи в корпоративному секторі завдяки технології Logi Bolt.

Два способи під'єднання

Підключайтеся до USB-приймача Logi Bolt для високопродуктивного безпечного з'єднання або по Bluetooth з низьким енергоспоживанням. Два варіанти під'єднання забезпечують гнучкість для користувачів, а також надійність і безпеку для ІТ-фахівців.

Підключай і грай

Для безпроблемної та готової до роботи клавіатури та миші вже з коробки пов'язані з USB-приймачем Logi Bolt, що знижує навантаження на зайнятий персонал служби ІТ-підтримки.

Якість на всі часи

Насолоджуйтеся звичним набором тексту на клавіатурі MK370 з її стійкою до проливання рідиною. Надійні клавіші та міцні ніжки з нахилом виготовлені з високоякісних матеріалів і з дотриманням тих самих стандартів надійності, яким довіряють мільйони користувачів по всьому світу.

Технологія безшумного дотику

Завдяки технології Silent Touch в офісах із відкритим простором усі оцінять менший шум під час натискання. Тепер можна зосередитися на роботі, а не на клацаннях, що відволікають увагу.

Універсальна сумісність

MK370 Combo for Business легко розгорнути на великих підприємствах. Він працює з усіма основними операційними системами та бізнес-додатками - на настільних комп'ютерах, ноутбуках і планшетах.

Виробник: Logitech
Артикул: 920-012077
Код товару: 335833
Модель
MK370 for Business Wireless UA Black,
Тип
мультимедійний, бездротовий,
Конструкція
мембранна,
Інтерфейс підключення
USB адаптер 2.4 ГГц, Bluetooth,
Розкладка клавіатури
російська, англійська, українська,
Формат клавіатури
повнорозмірна,
Тип сенсора миші
оптичний,
Роздільна здатність (max)
1000 dpi,
Кількість кнопок
2,
Кількість коліс прокрутки
1,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс
24,
Кількість додаткових клавіш
8,
Розміри клавіатури
441 x 149 x 18 мм,
Кількість клавіш
112,
Розміри миші
90 x 60 x 39 мм,
Вага миші
75.2 г,
Живлення миші
1 х AА,
Додаткові функції
8 мультимедійних кнопок,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари