Килимок для мишки SteelSeries QcK PRISM Cloth XL (63826) - Largo

Килимок для мишки SteelSeries QcK PRISM Cloth XL (63826)

Код товару: 335991
2699.00 грн
гума + тканина, ігрові, з підсвічуванням, Колір - чорний

Тканинна ігрова поверхня з RGB підсвічуванням

  • Яскрава динамічна RGB підсвічування, розділена на 2 зони
  • Проста і інтуїтивна настройка внутрішньоігрових повідомлень
  • Максимальна точність за рахунок спеціальної тканини QcK паперовий
  • Дуже добре підходить як для високої, так і низької чутливості

ДОДАЙ СВІТЛА

SteelSeries Engine відкриває доступ до величезного арсеналу додатків, які дозволяють налаштовувати підсвічування легко і інтуїтивно. Ви можете створювати різні світлові сценарії для вашої ігрової поверхні за лічені секунди.

повідомлення Discord

Завдяки яскравого підсвічування ви можете отримувати попередження про нові повідомлення або інші важливі події в Discord.

внутрішньоігрові попередження

Ви можете налаштувати світлові попередження про внутрішньоігрових події, таких як: перезарядка зброї, критичний рівень здоров'я, перезарядка здібностей і багато іншого.

Audio Visualiser

Створіть справжнє світлове шоу з додатком Audio Visualizer. За лічені секунди ваші девайси від SteelSeries будуть світитися в ритмі вашої улюбленої музики.

Основа, що запобгає зміщенню

Міцна, гумова основа надійно фіксує ігрову поверхню на столі і запобігає її зміщенню навіть при дуже інтенсивній грі.

Чудова точність миші

Протестована кращими виробниками сенсорів для мишок, гладка поверхня з мікроволоконної тканини покращує точність відстеження переміщення як оптичних, так і лазерних сенсорів.

PRISMSYNC ENGINE APP

Синхронізуйте динамічні колірні схеми з усіма пристроями SteelSeries, що підтримують PrismSync. Від простих ефектів до складних світлових шоу - PrismSync дозволить підняти світлове оформлення вашого ігрового місця на новий рівень!

QcK Prism Cloth

Використовуючи ту ж легендарну мікроволоконні тканину, як і в інших килимах QcK, модель QcK Prism Cloth додає RGB ​​підсвічування ігрової поверхні, що дозволить завершити світлове оформлення вашого ігрового місця.

Виробник: SteelSeries
Артикул: 63826
Код товару: 335991
Розмір (ширина)
величезний (від 500 мм),
Товщина
3.1 - 5 мм,
Матеріал
гума + тканина,
Особливості
ігрові, з підсвічуванням,
Розміри
900 x 300 мм,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
QcK PRISM Cloth XL,
Додатково
світиться (підключення через USB), прогумована основа запобігає ковзанню килимка по самим гладких поверхнях, налаштування світлових ефектів,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук