Килимок для мишки Defender Ergo opti-laser (50513) - Largo

Килимок для мишки Defender Ergo opti-laser (50513)

Код товару: 335911
115.00 грн
пластик + гума, control, Колір - синій
Килимок Defender Ergo opti-laser - ергономічний килимок, розроблений спеціально для оптичних і лазерних мишей. Відображають мікрочастинки забезпечують чітке позиціонування променя оптичних і більшості видів лазерних мишей. А блискуча поверхня збільшує час роботи акумулятора бездротових мишей. Килимок оснащений нижнім фіксуючим шаром, завдяки якому килимок не ковзає під час роботи за комп'ютером.

Килимок Defender Ergo opti-laser (50513) володіє спеціальним пластиковим поверхневим шаром, що дозволяє точно і легко пересувати мишу. Особлива структура верхнього шару захищає ніжки миші від стирання, значно продовжуючи термін служби девайса. Також килимок береже стіл від подряпин і потертостей, які неминуче виникають через якийсь час при роботі на незахищеній поверхні. Купіть килимок Defender Ergo opti-laser за нашою доступною ціною і він гарантує комфортну роботу з будь-якими сучасними моделями комп'ютерних мишей.
Виробник: Defender
Артикул: 50513
Код товару: 335911
Розмір (ширина)
маленький (до 300 мм),
Товщина
2 мм,
Матеріал
пластик + гума,
Тип поверхні
control,
Розміри
215х165х1.2мм,
Колір
синій,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Ergo opti-laser,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук