Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Pecan (CCTC-01724) - Largo

Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Pecan (CCTC-01724)

Код товару: 325747
3999.00 грн
Кавоварка еспресо CECOTEC Power Espresso 20 Pecan Сучасна та компактна кавоварка CECOTEC Power Espresso 20 Pecan дозволяє готувати кращий еспресо або американо, а системі Force Aromf забезпечує кращу кремову пінку та максимальний аромат Вашої кави. Сучасний та компактний дизайн Висока потужність роботи Потужний насос із тиском 20 Бар Технологія Force Aroma Знімний резервуар для води об’ємом 1.25л Піддон для підігріву чашок Висока потужність роботи Кавоварка CECOTEC максимально швидко та ефективно приготує Вашу найкращу каву за допомогою високої потужності в 1100Вт, спробуйте абсолютно новий смак та аромат кави. Зручно та якісно Мірна ложка з притискним пристроєм дозволяє максимально ефективно використовувати кожен грам кави для досягнення кращого смаку приготовленої кави. Потужний насос Потужний напірний насос із тиском 20 бар. дозволяє швидко та якісно приготувати каву, а за допомогою технології Force Aroma дозволяє відчути абсолютно новий смак та аромат Вашої кави. Ніжна та якісна пінка У комплект з кавоваркою CECOTEC входить насадка пароварки, завдяки якій можна якісно текстурувати молоко і забезпечує кращу піну завдяки регульованому процесу роботи. Теплий та смачний чай Приготуйте свої улюблені найкращі гарячі напої чи то чай, глінтвейн чи будь-який інший напій і пізнайте новий смак та аромат. Готуйте дві порції кави одночасно Конструкція кавоварки CECOTEC має подвійний випускний отвір та два фільтри для приготування однієї або двох порцій кави одночасно. Знімний резервуар для води Знімний резервуар можна запросто зняти та очистити, а досить великий об’єм в 1.25л запросто забезпечить Вас найкращою та ароматною кавою. Підставка для підігріву чашок Нагрійте чашки перед приготуванням кави за допомогою піддону для підігріву з нержавіючої сталі, щоб ваша кава вийшла ідеальною.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-01724
Код товару: 325747
Тип кавоварки
еспрессо (ріжкова),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелений,
Приготування капучино
Ручне (панарелло),
Дисплей
є,
Резервуар для води
1.25 л,
Програмовані напої
Еспресо,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-01724,
Потужність
1100 Вт,
Комплектація
Кавоварка, Мірна ложка та прес, Індивідуальний фільтр для однієї порції кави, Фільтр для двох порцій кави, Посібник з експлуатації,
Функції
Одночасне приготування 2 чашок кави, Подавання гарячої води для чаю, Підігрівання чашок,
Колір
чорний,
Приготування еспресо
так,
Насадка для збивання пінки
є,
Вага
3.9 кг,
Габарити
33 х 29.5 х 17 см,
Країна-виробник
Китай,
Тиск
20 бар,
Матеріал корпусу
пластик,
Гарантія, міс
24,
Резервуар для води, л
1.25 л,
Потужність, Вт
1100,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук