Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Steel Pro (CCTC-01984) - Largo

Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Steel Pro (CCTC-01984)

Код товару: 325749
5999.00 грн
Кавоварка еспресо CECOTEC Power Espresso 20 Steel Pro Сучасна та компактна кавоварка CECOTEC Power Espresso 20 Steel Pro дозволяє готувати кращий еспресо або американо, а системі швидкого нагріву Thermoblock робить будь-які Ваші гарячі напої ідеального смаку та аромату. Сучасні та компактні дизайни Висока потужність роботи Система швидкого нагріву Thermoblock Технологія Force Aroma Знімний резервуар для води об’ємом 1.3л Утримувач фільтра з подвійним випускним отвором Усі види напоїв Напівавтоматична кавоварка дозволяє приготувати всі види гарячих напоїв, а також капучино і все це одним натисканням кнопки завдяки системі Instant Cappuccino. Кава у будь-який час Завдяки максимальній потужності роботи в 1350 Вт ви можете готувати всі види кави, оскільки Вам зручно, при цьому не витрачаючи багато часу. Кава без очікування Завдяки технології Thermoblock кавоварка CECOTEC підтримує температуру в оптимальному діапазоні для приготування найкращої та ароматної кави. Ідеальна структура кави Кавоварка CECOTEC оснащена потужним напірним насосом з тиском 20 бар, який у поєднанні з технологією Force Aroma надає вашій каві максимальну кремоподібну консистенцію та приємний аромат. Найкраща молочна пінка Текстурує молоко та забезпечує комфортне та швидке приготування кави з смачною та приємною пінкою за допомогою спеціального випарника. Будь-який напій буде смачним та теплим Завдяки кавоварці CECOTEC Power Espresso 20 Steel Pro у вас завжди буде гаряча вода для приготування улюблених чаїв та інших гарячих напоїв. 2 порції кави відразу Тримач фільтра з подвійним випускним отвором та двома фільтрами дозволить вам одночасно готувати до двох порцій кави та не витрачати багато часу. Місткий бак для води Завдяки ємності для води об’ємом 1,3 л у вашій кавоварці завжди буде вода, до того ж ви зможете зняти резервуар та зручно очистити його без жодних зусиль. Підігрів чашок Піддон для підігріву чашок із нержавіючої сталі підтримуватиме ідеальну температуру Ваших чашок для досягнення ідеального балансу температури кави.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-01984
Код товару: 325749
Тип кавоварки
еспрессо (ріжкова),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелений,
Приготування капучино
Ручне (панарелло),
Дисплей
ні,
Резервуар для води
1.3 л,
Програмовані напої
Еспресо,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-01984,
Потужність
1350 Вт,
Комплектація
Кавоварка, Фільтр для однієї порції кави, Фільтр для двох порцій кави, Портфільтр, Мірна ложка з пресом, Інструкція з експлуатації,
Функції
Автоматичне очищення від накипу, Подавання гарячої води для чаю, Підігрівання чашок,
Колір
сріблястий,
Приготування еспресо
так,
Насадка для збивання пінки
є,
Вага
3.9 кг,
Габарити
33 х 29.5 х 17 см,
Країна-виробник
Китай,
Тиск
20 бар,
Матеріал корпусу
метал,
Гарантія, міс
24,
Резервуар для води, л
1.3 л,
Потужність, Вт
1350,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари