Кабель мультимедійний VGA 1.8m Manhattan (317757) - Largo

Кабель мультимедійний VGA 1.8m Manhattan (317757)

Код товару: 285594
198.00 грн
тип Вхід - VGA, тип Вихід - VGA, довжина - 1.8 м
Кабель VGA 1.8m Manhattan (317757) дозволяє з легкістю підключити монітор до настільного комп'ютера або ноутбука. Створений виключно з високоякісних матеріалів, кабель забезпечує надійну передачу відео даних. Ідеальний для застосування з відео разветвителями, KVM-перемикачами і взагалі будь-якими дисплеями, комп'ютерами і пристроями, оснащеними інтерфейсом HD15.

Повний екранування фольгою з опліткою й ферритові сердечники захищають від електромагнітних завад, а конструкція з використанням міні-коаксіалу (RGB) і парного відео дроти гарантує максимальну провідність, чіткість і чистоту зображень з мінімумом спотворень при передачі на збільшені відстані. Особливості: штекер HD15 - штекер HD15; дозволяє підключити джерело VGA до дисплея VGA; повне екранування й ферритові сердечники, для зниження електромагнітних завад та поліпшення якості відеопередачі; литі корпусу роз'ємів з ПВХ, з розвантаженням натягу кабелю.
Виробник: Manhattan
Артикул: 317757
Код товару: 285594
Тип
кабель,
Довжина
1.8 м,
Особливості
ферити,
Країна виробництва
Китай,
Модель
VGA 1.8m,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук