Кабель мережевий FinMark UT004-SM-04, 1km (164172) - Largo

Кабель мережевий FinMark UT004-SM-04, 1km (164172)

Код товару: 288447
15673.00 грн
Тип кабелю - волоконно-оптичний, Довжина - 1000 м

Призначення:

Для прокладки в грунтах 1-3 категорій (без мерзлотних деформацій), в кабельній каналізації та трубопроводах на мостах і естакадах, в тунелях, колекторах при вводі в будинок, в тому числі в місцях заражених гризунами, а також по зовнішніх стінах будівель і споруд.

Конструкція:

Оптичний кабель з центральним оптичним модулем, в якому може розташовуватися до 24 оптичних волокон. Являє собою трохи полегшену модифікацію конструкції UТxxx-SM-04. В якому, замість водоблокуючої стрічки, між бронею і оптичним модулем, використовується водоблокуючий компаунд.

Шар броні виконаний зі сталевої гофрованої стрічки і крім механічного захисту служить гідробар'єром, який перешкоджає дифузії вологи через полімерні оболонки в сторону оптичного волокна.

Зовнішня оболонка виготовлена ​​з УФ-стабілізованого поліетилену високої щільності. Для додання додаткової міцності конструкції в зовнішній оболонці розміщені два силових елемента, виготовлені зі сталевої проволоки.

Виробник: FinMark
Артикул: 164172
Код товару: 288447
Тип кабелю
волоконно-оптичний,
Довжина
1000 м,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
UT004-SM-04, 1km,
Додатково
з силовим кабелем,
Гарантія, міс
1,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук