Гелеві подушечки Scholl для задников обуви (50048793) - Largo

Гелеві подушечки Scholl для задников обуви (50048793)

Код товару: 56642
73.00 грн
Призначення - для захисту зворотньої сторони п'ят, кількість в упаковці - 2 шт

Товару немає в наявності.

Гелеві подушечки Scholl для задників взуття (50048793)

Жінка хоче завжди виглядати бездоганно, тому часто йде на великі ризики заради краси, іноді жертвуючи здоров'ям та комфортом. Згадаємо про шкоду взуття на високих підборах. Безумовно, шпилька надає жінці особливого шарму та витонченості, але любительки взуття на високих підборах часто стикаються з болем у ногах. Особливо страждає п'ятка, а також великий палець стопи. Щоб прекрасні леді відчували комфорт при носінні красивого взуття, не обійтися без спеціальної гелевою продукції.

Ортопедичні гелеві подушечки для задника взуття від натирання п'ят Scholl Party Feet Invisible Gel Shields Back of Heels допомагають комфортно почуватися стопі при ходьбі, знижують навантаження на передній звід, захищають від пошкоджень, усувають біль і дискомфорт, зменшують ударне навантаження на хребет. Вироби чудово моделюють ходу і запобігають натирання шкіри об внутрішню поверхню взуття. Ці подушечки ідеально фіксуються всередині взуття і надають комфорт вашій шкірі. Знижують навантаження на верхню частину ступні і зберігають здоров'я ніг.

Виробник: Scholl
Артикул: 50048793
Код товару: 56642
Призначення (манікюрні прилади)
для захисту зворотньої сторони п'ят,
Країна виробництва (манікюрні прилади)
Індія,
Модель (манікюрні прилади)
для задников обуви,
Кількість в упаковці (манікюрні прилади)
2 шт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари