Фен Cecotec Bamba IoniCare Rockstar AirSonic (CCTC-04405) - Largo

Фен Cecotec Bamba IoniCare Rockstar AirSonic (CCTC-04405)

Код товару: 326890
3799.00 грн
Тип Звичайний, Кількість швидкостей 8, Кількість температурних режимів 2, Габарити приладу (ВхШхГ) 25 х 6 х 8 см, Габарити упаковки (ВхШхГ) 26.5 х 7 х 9.5 см, Колір Чорний
Інноваційна модель фену Bamba IoniCare Rockstar AirSonic від бренду CECOTEC виконана в сучасному компактному дизайні, має потужний мотор 1800 Вт, 2 насадки для висушування волосся, а також 4 режими - дитячий, для домашніх улюбленців, нормальне та швидке висушування. Завдяки цифровому безщітковому мотору ви можете насолоджуватися меншим шумом, більшим потоком повітря і тривалішим терміном служби. Потужність 1800 Вт 4 режими сушіння Функція генерації іонів Функція ExtremeProtect Інтелектуальний контроль тепла 8 швидкостей Економія часу Потужний мотор 1800 Вт прискорює сушіння волосся завдяки сильному безперервному потоку повітря. 4 режими роботи Режими для дітей і домашніх тварин, а також нормальний і швидкий режими сушіння відповідають вподобанням і потребам усіх членів вашої родини. Зменшує пухнастість Негативні іони нейтралізують позитивні іони, які природно присутні у волоссі, і змушують кутикулу закриватися, запечатуючи вологу в стрижні волосини і зменшуючи пухнастість. Функція ExtremeProtect Доглядає за волоссям завдяки автоматичному коливанню температури. Інтелектуальний контроль тепла Завдяки вбудованому термостату фен вимірює температуру повітря та надсилає інформацію мікропроцесору, який інтелектуально контролює температуру та запобігає пошкодженню волосся, спричиненому неконтрольованим сильним нагріванням. Запам’ятовування налаштувань Завдяки функції пам’яті фен запам’ятовує останні налаштування швидкості та температури, щоб ви могли миттєво підготувати його до роботи. 2 швидкості на режим Кожен режим має 2 швидкості, тож загалом ви можете користуватися 8 швидкостями, щоб у будь-який момент вибрати потрібну швидкість відповідно до ваших потреб. 2 температури на режим Для кожного режиму передбачено 2 температури, тому ви можете вибрати режим, який найбільше підходить для вас. Ущільнення волосся Режими нормального і швидкого сушіння включають функцію подачі холодного повітря для ущільнення волосся після сушіння. 2 насадки До комплекту входять насадка-концентратор і дифузор для надання форми волоссю. Дисплей Переглядайте обраний режим і температуру завдяки цифровому дисплею на задній панелі фена.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04405
Код товару: 326890
Призначення
Побутовий,
Потужність
1800 Вт,
Тип
звичайний,
Кількість швидкостей
8,
Кількість температурних режимів
2,
Функції
Іонізація, Захист від перегріву, Подавання холодного повітря,
Насадки
Дифузор, Концентратор,
Колір
чорний,
Особливості
Дисплей,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04405,
Клас товару
Фен,
Тип мотора
DC,
Кількість рівнів інтенсивності обігріву
2,
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції
8,
Кількість змінних насадок
2,
Вага
0.64 кг,
Автоматичний захист від перегріву
так,
Тип іонізації
Генератор іонів,
Габарити
25 х 6 х 8 см,
Гарантія, міс
24,
Потужність (діапазон)
1500 - 1999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари