Фен Cecotec Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro (CCTC-04297) - Largo

Фен Cecotec Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro (CCTC-04297)

Код товару: 326889
5499.00 грн
Тип Звичайний, Кількість швидкостей 5, Кількість температурних режимів 3, Габарити приладу (ВхШхГ) 21 х 7.6 х 3.9 см, Габарити упаковки (ВхШхГ) 26 х 26.3 х 5 см, Колір Сірий
Налаштування потужності та температури Фен оснащений п'ятьма рівнями температури та швидкості – ви зможете адаптувати їх під свій тип волосся. Також передбачено функцію пам'яті – зберігає попередні налаштування для зручності використання. Іонізація Потужний двигун Магнітні насадки Цифровий двигун Фен оснащений інноваційним цифровим двигуном, що відрізняється низьким енергоспоживанням, а також стабільно потужним повітряним потоком. До того ж, завдяки такому двигуну і вся конструкція фена набагато легша і компактніша. Для збереження гладкості і блиску волосся фен генерує негативні іони. На етапі завершення сушіння можна використовувати функцію холодного обдування – так ви краще закріпите укладання. Налаштування потужності та температури Фен оснащений п'ятьма рівнями температури та швидкості – ви зможете адаптувати їх під свій тип волосся. Також передбачено функцію пам'яті – зберігає попередні налаштування для зручності використання. Магнітні насадки для укладання У комплект фена входить три насадки для укладання волосся, дві з яких концентратори з різною інтенсивністю повітряного потоку. Насадки кріпляться до корпусу шляхом примагнічування максимально швидкий і зручний спосіб. Easyclean Функція Easyclean виконує автоматичне очищення фільтра.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04297
Код товару: 326889
Призначення
Професійний,
Потужність
2000 Вт,
Тип
звичайний,
Кількість швидкостей
5,
Кількість температурних режимів
3,
Функції
Іонізація, Захист від перегріву, Подавання холодного повітря,
Насадки
Насадка-концентратор: 2 шт, Кругла насадка,
Колір
сірий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04297,
Клас товару
Фен,
Тип мотора
DC,
Кількість рівнів інтенсивності обігріву
3,
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції
5,
Кількість змінних насадок
3,
Вага
0.5 кг,
Автоматичний захист від перегріву
так,
Тип іонізації
Генератор іонів,
Габарити
21 х 7.6 х 3.9 см,
Гарантія, міс
24,
Потужність (діапазон)
2000 - 2499 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари