Фен Cecotec Bamba IoniCare 5350 PowerShine Ice CCTC-04204 - Largo

Фен Cecotec Bamba IoniCare 5350 PowerShine Ice CCTC-04204

Код товару: 326887
1099.00 грн
Кількість швидкостей 2, Кількість температурних режимів 3, Габарити приладу (ВхШхГ) 28 х 22 х 10 см, Габарити упаковки (ВхШхГ) 29 х 23.5 х 11.5 см, Колір Чорний
Потужний професійний двигун змінного струму нового покоління потужністю 2600 Вт, що рівномірно і швидко висушує волосся. З Real Ion волосся стає набагато яскравіше і вільніше, а функція холодного повітря. Завдяки великому повітряному фену з функцією іонізації Bamba IoniCare 5350 PowerShine Fire від Cecotec волосся висихає швидко і ефективно. Функція Pro Style забезпечує повний догляд за волоссям, покращуючи герметизацію кутикул волосся, забезпечуючи ультра-блискуче покриття. Він включає прецизійну насадку для точної сушіння і дифузор, щоб додати обсяг корінням і визначити локони, залишаючи їх гнучкими і природними. Завдяки регулюванню температури та швидкості ви можете повністю контролювати та вибирати ідеальні налаштування для своєї зачіски. Він має два положення швидкості (Turbo/Medium) і три положення температури (Heat/Medium/Cold). Крім того, він має систему перегріву, яка забезпечує захист вашого волосся, щоб вони не втрачали блиск і залишалися гнучкими. Фен має кабель живлення довжиною 2,3 м, тому ви можете зручно користуватися феном у будь-якому місці, не турбуючись про обмеження у рухах. Знімні задні ґрати для легкого та комфортного очищення фільтра сушарки, а також міцне кільце, що дозволяє повісити сушарку де завгодно, поки ви її не використовуєте або не зберігаєте.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04204
Код товару: 326887
Призначення
Побутовий,
Потужність
2600 Вт,
Тип
звичайний,
Кількість швидкостей
2,
Кількість температурних режимів
3,
Функції
Іонізація, Захист від перегріву, Подавання холодного повітря,
Насадки
2 прецизійні насадки, Дифузор,
Колір
чорний,
Особливості
Петля для підвішування, Решітка знімна,
Довжина шнура
3 м,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04204,
Клас товару
Фен,
Тип мотора
AC,
Кількість рівнів інтенсивності обігріву
3,
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції
2,
Кількість змінних насадок
3,
Вага
0.75 кг,
Автоматичний захист від перегріву
так,
Габарити
28 х 22 х 10 см,
Гарантія, міс
24,
Потужність (діапазон)
2500 Вт і більше,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари