Фен Cecotec Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura CCTC-04202 - Largo

Фен Cecotec Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura CCTC-04202

Код товару: 326885
1199.00 грн
Тип Звичайний, Кількість швидкостей 2, Кількість температурних режимів 3, Габарити приладу (ВхШхГ) 21 х 28 х 8 см, Габарити упаковки (ВхШхГ) 21.5 х 28.5 х 8.5 см, Колір Білий
Потужний професійний двигун змінного струму з технологією останнього покоління і потужністю 2200 Вт для швидкої і рівномірної сушки волосся. Справжній іон. Справжні іони діють на волосся, роблячи їх більш блискучими і зволоженими. Вони також покращують властивості природного волосся. Завдяки високій швидкості повітряного потоку волосся сохне швидко і рівномірно, не порушуючи колір і яскравість. Професійний стиль. Повністю піклується про ваше волосся, запечатуючи кутикули, забезпечуючи блиск. Включає насадку для точної сушки і повного контролю обсягу. Дифузор забезпечує більший обсяг для ваших коренів і забезпечує більш чіткі, гнучкі і природні локони. Професійні результати. Технологія HairCare. Його система захисту від перегріву забезпечує постійне збереження волосся і гарантує, що ваше волосся не втратить блиск і залишаться гнучкими. Функція Cool-Shot. Створює потік прохолодного повітря, який допомагає запобігти пошкодженню волосся за рахунок швидкої герметизації кутикули.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04202
Код товару: 326885
Призначення
Побутовий,
Потужність
2200 Вт,
Тип
звичайний,
Кількість швидкостей
2,
Кількість температурних режимів
3,
Функції
Іонізація, Захист від перегріву, Подавання холодного повітря,
Насадки
Концентратор стандартний, Дифузор,
Колір
білий,
Особливості
Петля для підвішування, Шнур, який обертається,
Довжина шнура
1.8 м,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04202,
Клас товару
Фен,
Тип мотора
DC,
Кількість рівнів інтенсивності обігріву
3,
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції
2,
Кількість змінних насадок
2,
Вага
0.35 кг,
Автоматичний захист від перегріву
так,
Габарити
21 х 28 х 8 см,
Гарантія, міс
24,
Потужність (діапазон)
2000 - 2499 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари