Фен Cecotec Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura Black CCTC-04203 - Largo

Фен Cecotec Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura Black CCTC-04203

Код товару: 326891
1099.00 грн
Тип Звичайний, Кількість швидкостей 3, Кількість температурних режимів 2, Габарити приладу (ВхШхГ) 28.5 х 21.5 х 8.5 см, Габарити упаковки (ВхШхГ) 29.5 х 24 х 9.5 см, Колір Сірий
Якісний фен – 50% гарного укладання Звичайно, якість зачіски визначає ще й догляд за волоссям, а вдале укладання створюється, у тому числі й спеціальними засобами. Але половину успіху точно визначає потужна техніка. Фен CECOTEC Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura саме з таких. Девайс сушить швидко, не пересушуючи. Функція негативної іонізації зберігає вологу всередині волосся і сприяє кращому закриванню лусочок, роблячи волосся більш гладким і слухняним. Професійні насадки, регулятор швидкостей і режимів роблять фен придатним для будь-якого типу волосся. Швидке сушіння Девайс оснащений двигуном змінного струму потужністю 2200 Вт. Тому Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura подає сильний потік повітря і волосся суше швидше. Нові моделі фенів ідеальні для тих, хто щоранку поспіхом збирається на роботу: нічого не встигає, але виглядати хоче шикарно. Вбудований іонізатор Якщо часте користування старими фенами призводило до ламкості волосся, то інноваційні девайси лише покращують їхній стан. Функція іонізації сприятливо впливає на ваші локони, роблячи їх гладкими, блискучими та слухняними. Вона забезпечує запечатування лусочок і запобігає пошкодженню волосся. Професійні насадки Любите ви curly girl method або кератинове випрямлення, з CECOTEC Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura завжди можна створити відповідне укладання. Насадка-концентратор ідеально підходить для випрямлення та надання об’єму, а насадка-дифузор для створення романтичних кучерів та локонів. Комплекс технічних зручностей Важливо знати, що фен Bamba IoniCare 5300 Maxi Aura має захист від перегріву, тому повітря буде подаватися стабільно у вказаному температурному режимі. Залежно від густоти та типу волосся можна вибрати рівень потужності та температуру. Для фіксації укладання передбачено опцію холодного обдування.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04203
Код товару: 326891
Призначення
Побутовий,
Потужність
2200 Вт,
Тип
звичайний,
Кількість швидкостей
3,
Кількість температурних режимів
2,
Функції
Іонізація, Захист від перегріву, Подавання холодного повітря,
Насадки
Дифузор, Концентратор,
Колір
сірий,
Особливості
Петля для підвішування,
Довжина шнура
1.65 м,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04203,
Клас товару
Фен,
Тип мотора
AC,
Кількість рівнів інтенсивності обігріву
2,
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції
3,
Кількість змінних насадок
2,
Вага
0.5 кг,
Автоматичний захист від перегріву
так,
Габарити
28.5 х 21.5 х 8.5 см,
Гарантія, міс
24,
Потужність (діапазон)
2000 - 2499 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари