Електрична варильна поверхня Beko HIC 64401 - Largo

Електрична варильна поверхня Beko HIC 64401

Код товару: 340807
7333.00 грн

Варильна склокерамічна поверхня Beko HIC 64401 відноситься до незалежних варильних поверхонь. Такий тип варильної поверхні абсолютно самостійна річ, яка забезпечена органами керування. Найчастіше в сучасних моделях використовується сенсорне керування. І ця модель не стала винятком, її дизайн візуально легший, оскільки не перевантажений кнопками та ручками. У варильної склокераміки дуже багато переваг. Наприклад, нагрівання та охолодження поверхні відбувається дуже швидко, крім того, склокерамічна поверхня відмінно проводить тепло вгору, до дна каструлі, а по горизонталі практично не поширюється тепло. Це убезпечить вас від загрози опіку навіть в декількох сантиметрах від нагрітої конфорки. До переваг слід віднести також красу варильної поверхні, яка впишеться практично в будь-який дизайн, міцність, стійкість до перепадів температур. У цій моделі присутні такі важливі функції, як індикатор залишкового тепла і захист на час відпочинку. Перша вбереже вас від дотику до гарячого місця, друга - від неуважності, наприклад, коли ви забули вимкнути плиту і пішли з дому, то вона через деякий час вимкнеться самостійно. 

Виробник: Beko
Артикул: 7756288353
Код товару: 340807
Тип поверхні
електрична,
Матеріал поверхні
склокераміка,
Кількість конфорок
4,
Керування
сенсорне,
Матеріал решіток
ні,
Колір
чорний,
Вага
7.7 кг,
Дисплей
є,
Гарантія, міс
36,
Вага в упаковці, кг
8.7,
Вид варильної поверхні
класична,
Висота
5.5 см,
Ширина
58 см,
Глибина
51 см,
Глибина (діапазон)
51 - 55 см,
Ширина (діапазон)
55 - 64 см,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари