Чохол до планшета Drobak 3D для Apple iPad mini "Ящірка" (930210) - Largo

Чохол до планшета Drobak 3D для Apple iPad mini "Ящірка" (930210)

Код товару: 214612
168.00 грн
Тип - накладка, Сумісність з моделями - Apple iPad mini, діагональ - 7.9, Спосіб кріплення - рамка-тримач, Матеріал - пластик, помаранчевий, різнокольоровий

Чохол для планшета Drobak 3D для Apple iPad mini "Ящірка" (930210)
Чохол 3D Drobak для iPad 2/3/4 надійно захистить Ваше пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, а його стильний дизайн з об'ємним зображенням додасть Вашому девайсу індивідуальності.

Завдяки особливостям матеріалу чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і потертостей на його корпусі. Чохол ідеально підійде для Вашого девайса, так як має відповідний розмір і всі необхідні прорізи для швидкого доступу до роз'ємів і кнопок управління.

Особливості: тип: чохол накладка для 3D планшета. Колір чорний. Розміри: відповідають розмірам пристрою. Створено виріб для моделі Apple iPad 2/3/4, тому ідеально фіксує пристрій і має всі необхідні отвори для функціональних роз'ємів, камери і динаміків плеєра. Чохол для планшета виконаний в чорному кольорі з пластика.

Виробник: Drobak
Артикул: 930210
Код товару: 214612
Тип
накладка,
Сумісність з брендом
Apple,
Сумісність з моделями
Apple iPad mini,
Діагональ
7.9,
Спосіб кріплення
рамка-тримач,
Матеріал
пластик,
Колір
різнокольоровий, помаранчевий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
3D для Apple iPad mini "Ящірка",
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук