Чохол до мобільного телефона Nillkin для Samsung J1/J100 - Super Frosted Shield (черный) (6218469) - Largo

Чохол до мобільного телефона Nillkin для Samsung J1/J100 - Super Frosted Shield (черный) (6218469)

Код товару: 255841
40.00 грн
сумісність з моделями - Samsung Galaxy J1 (J100), Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - пластик, Колір - чорний

Товару немає в наявності.

Чохол для моб. телефону NILLKIN для Samsung J1 / J100 - Super Frosted Shield (чорний) (6218469) забезпечить надійність, простоту і зручність використання. Він має форму відкритого типу з точними функціональними отворами під різні роз'єми і ідеально підійде під Ваш смартфон, надаючи повний доступ до всіх його кнопок і портам.

Чохол виготовлений з імпортного, екологічно чистого полікарбонату - в його виготовленні застосовується метод лиття термопластів під тиском, що забезпечує високу міцність чохла. Чохол для моб. телефону порадує Вас привабливим дизайном, виконаним в універсальному чорному кольорі, і анітрохи не збільшує розмір смартфона - Ви можете носити його в кишенях брюк, піджака або дамській сумочці.

Чохол для моб. телефону NILLKIN для Samsung J1 / J100 - Super Frosted Shield (чорний) має зносостійку, неслизьку, брудовідштовхуючу, що не залишає слідів відбитків пальців поверхню, яку легко чистити. Крім того, поверхня приємна на дотик і виглядає елегантно. Цей чохол допоможе продовжити термін служби Вашого телефону - він залишиться як новий протягом тривалого часу.

Виробник: Nillkin
Артикул: 6218469
Код товару: 255841
Сумісність з брендом
Samsung,
Сумісність з моделями
Samsung Galaxy J1 (J100),
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
пластик,
Країна виробництва
Китай,
Модель
для Samsung J1/J100 - Super Frosted Shield (черный,
Колір
чорний,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари