Чохол до мобільного телефона Nillkin для LG Leon - Spark series (Белый) (6218490) - Largo

Чохол до мобільного телефона Nillkin для LG Leon - Spark series (Белый) (6218490)

Код товару: 255852
41.00 грн
сумісність з моделями - LG Y50 Leon (H324), Тип чохла для телефону - книжка, Призначення - модельний, Матеріал - штучна шкіра, пластик, Колір - білий
Купити

Чохол для моб. телефону NILLKIN для LG Leon - Spark series (Білий) (6218490) - зручний чохол-книжка для смартфона, який дарує справжню візуальну насолоду. Поверхня шкіряної кришки має нековзне, зносостійке, текстуроване покриття. Усередині чохол покритий мікроволокном, яке ідеально захищає екран телефону від подряпин. Спеціальні отвори під мікрофон і динамік зручні при відповіді на телефонні дзвінки. Дизайн чохла з відкриваючою збоку кришкою підкреслює індивідуальний стиль власника.

Виробник: Nillkin
Артикул: 6218490
Код товару: 255852
Сумісність з брендом
LG,
Сумісність з моделями
LG Y50 Leon (H324),
Тип чохла для телефону
книжка,
Призначення
модельний,
Матеріал
штучна шкіра, пластик,
Країна виробництва
Китай,
Модель
для LG Leon - Spark series (Белый),
Колір
білий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари